IGO 2006SE - dodatki /radary, ikony, skiny, itp/

• 227 Odpowiedzi
  • 68587 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: IGO 2006SE - dodatki /radary, ikony, skiny, itp/
« Odpowiedź #210 dnia: Listopad 29, 2007, 21:10:42 »
Witam.Jestem newbee więc proszę nie bijcie jeśli się powtarzam :smile:
Moje pytanie jest następujące: czy w MioMap v3.2 też można zmienić strzałkę wskazującą na samochodzik?Jeśli tak
to w jaki sposób.

*

Offline wol2

• 258
  • LooX 720 + jakieś tam śmieci ;)
« Odpowiedź #212 dnia: Grudzień 01, 2007, 22:12:37 »
moglby ktos wrzucic SKspeedcam3.8 i dzwieki do tego? bo zadne linki do rapidshera nie dzialaja   :-|

*

Offline MaBo49

• 19
  • Sprzęt: Samsung GalaxyS I9000
« Odpowiedź #213 dnia: Grudzień 02, 2007, 12:54:33 »
Halo!
Kupilem Mio C230 z karta 3.3 i problem w tym ze zadne skiny na tym nie chodza. C710, C510 nie chodzi a C520 to duzy ekran i tez nie chodzi, moze ktos wie gdzie znajde nowe skiny?
Dzieki

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
« Odpowiedź #214 dnia: Grudzień 02, 2007, 15:41:32 »
moglby ktos wrzucic SKspeedcam3.8 i dzwieki do tego? bo zadne linki do rapidshera nie dzialaja   :-|

znajdziesz wszystko tutaj

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

« Odpowiedź #215 dnia: Grudzień 06, 2007, 20:17:21 »
wol2

To jest miejsce dla ciebie.... :ok:
http://www.sendspace.com/file/t53qdp

« Odpowiedź #216 dnia: Grudzień 07, 2007, 18:41:24 »
Witam !

Tracę już siły, bardzo proszę o małą pomoc.

Chciałbym ustawić powiadamie głosowe o radarach.

Do katalogu POI i podfolderu wgrane mam w txt kamerki i pokazuja sie one normalnie na mapie.

Do skin wrzuciłem AndySk8ta 5.1.zip i SKspeedcam3.8.zip.

Przy uruchomieniu iGO wyskakuje mi informacja:

FHUI Error.

FFUIERROR: Unknown object identifer
Identifer=[sc_restore_keyvolume]
Script [sc_startmenu_init] at tick 0

Po kliknięciu OK aplikacja się uruchamia i działa, ale nie zmienia się motyw graficzny i powiadomienia głosowe nie działają.

Ma ktoś jakiś pomysł ?

pzdr

*

Offline manjac

• 259
« Odpowiedź #217 dnia: Grudzień 07, 2007, 19:43:06 »
Witam !

Tracę już siły, bardzo proszę o małą pomoc.

Chciałbym ustawić powiadamie głosowe o radarach.

Do katalogu POI i podfolderu wgrane mam w txt kamerki i pokazuja sie one normalnie na mapie.

Do skin wrzuciłem AndySk8ta 5.1.zip i SKspeedcam3.8.zip.

Przy uruchomieniu iGO wyskakuje mi informacja:

FHUI Error.

FFUIERROR: Unknown object identifer
Identifer=[sc_restore_keyvolume]
Script [sc_startmenu_init] at tick 0

Po kliknięciu OK aplikacja się uruchamia i działa, ale nie zmienia się motyw graficzny i powiadomienia głosowe nie działają.

Ma ktoś jakiś pomysł ?

pzdr

odpowiedz jest prosta: nie masz pliku z komunikatami np PL_F_Audio.zip
polecam tez opcje "szukaj" bo bylo to juz sporo razy omawiane,  zajrzyj tu a mysle ze sie co nie co rozjasni
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

« Odpowiedź #218 dnia: Grudzień 07, 2007, 20:24:46 »
Dograłem plik i niestety to nic nie daje. Złapałem fixa i styl jest cały czas stary...

*

Offline manjac

• 259
« Odpowiedź #219 dnia: Grudzień 08, 2007, 19:20:35 »
Dograłem plik i niestety to nic nie daje. Złapałem fixa i styl jest cały czas stary...

a przegladales wczesniejsze posty w tym watku ??
np ten

bo po lekturze powinno ci sie nieco rozjasnic...

pzdr

« Odpowiedź #220 dnia: Grudzień 09, 2007, 02:01:22 »
W końcu udało sie, Andysk8 działa.

Namieszało się trochę w programie niestety, ale już ok.

Dzięki za podpowiedź.

Teraz jeszcze mam takie pytanie co do samych kamer - w POI/Speedcam mam wrzucone: speedcam.spdb, speedcameras.txt (takie aktualne) i SpeedcamUpdates.spud. Czy to wystarczy ? Czy program będzie aktualizował baze radarów po wrzuceniu nowego pliku txt ?
Przeglądałem trochę mapę W-wy i na żadną kamerkę się nie natknąłem :/ Może i tu popełniłem jakiś błąd ?
Bo wcześniej jak klikałem na punkt i potem na POI to była opcja dodawania kamery - teraz tego nie ma, tak jakby program nie wiedział w ogóle o kamerach...

Pzdr

*

Offline fox2plus

• 265
  • P550/AM3/AM4/iGO
« Odpowiedź #221 dnia: Grudzień 09, 2007, 07:12:56 »
kasujesz wszystkie pliki w katalogu POI/Speedcam wrzucasz tam nowy plik z radarami (txt) reszte plikow igo sam sobie stworzy

« Odpowiedź #222 dnia: Grudzień 09, 2007, 12:43:43 »
Okej, dzięki.

Jutro/pojutrze będzie próba.

« Odpowiedź #223 dnia: Grudzień 14, 2007, 22:39:08 »
I po testach. Samo powiadamianie działa, ale za to mam problem z mapą radarów... jeździłem trochę po Warszawie i nie pokazał mi żadnego radaru oprócz tych zrobionych przeze mnie w celu sprawdzenia. Wgrałem txt zgodnie z instrukcjami, możliwe, że jest coś nie tak mimo wszystko?

I jeszcze jedno pytanko - czytałem, że prędkościomierz musi być, jeśi chcemy powiadomienia o radarach. Może jednak coś przeoczyłem ? Może jednak jest jakaś metoda na to by go schować i używać powiadamiania ?

Pzdr

*

Offline manjac

• 259
« Odpowiedź #224 dnia: Grudzień 15, 2007, 10:19:32 »
I po testach. Samo powiadamianie działa, ale za to mam problem z mapą radarów... jeździłem trochę po Warszawie i nie pokazał mi żadnego radaru oprócz tych zrobionych przeze mnie w celu sprawdzenia. Wgrałem txt zgodnie z instrukcjami, możliwe, że jest coś nie tak mimo wszystko?

I jeszcze jedno pytanko - czytałem, że prędkościomierz musi być, jeśi chcemy powiadomienia o radarach. Może jednak coś przeoczyłem ? Może jednak jest jakaś metoda na to by go schować i używać powiadamiania ?

Pzdr

predkosciomierza nie musi byc ;) a schowac go mozna w menu ;) natomiast widok musi byc jako kokpit

pzdr

« Odpowiedź #225 dnia: Styczeń 03, 2008, 23:32:29 »
Witam ponownie, dziękuję za odpowiedzi.

Niestety klopoty dopiero się zaczeły. Od czasu wgrania Andysk8ta (więc przpuszczam, ze to z jego powodu bo karte formatowalem) dzieja sie dziwne rzeczy. Program i sam system stracili na stabilnosci. Na głosie zenskim po dojechaniu do fotoradaru wysypal sie obraz w calym systemie ! Byl po prostu rozmazany. Wiele restartow cale szczescie pomoglo. Teraz na glosie meskim (glosie tym w folderze skin oczywiscie) system sam sie zawiesza podczas szukania fixa, podczas obliczania trasy czy nawet w czasie samej jazdy.

Dodam, ze moj system oznaczony jest numerkiem 5, a PDA to Mio P340.

Czy ktos spotkal sie z czyms takim ?

Pozdrawiam

*

Offline fokstrot

• 949
  • Sprzęt: BB 9780 pin: 26791dc9
« Odpowiedź #226 dnia: Styczeń 06, 2008, 16:39:50 »
nie slyszalem by ktos mial takie hocki klocki. sprawdz na czystym igo, bez skina, czy tez takie przypadlosci sie pojawiaja.
Dell X50v/Bt-359 --> BB

« Odpowiedź #227 dnia: Styczeń 19, 2008, 19:31:43 »
Niestety tak. Spróbuję wgrać nowy soft, jak to nie pomoże to oddam urządzenie na gw.

Pozdrawiam