Jak Ty to zrobiles ? Orginalny program w calosci jest na karcie (soft+mapy) wiec mysle, ze rozmawiamy o wersji pirackiej
o Boze.. nastepny. Jestes posiadaczem oryginalu? czy tylko tak sie wykazujesz z braku lepszych pomyslow?
z tego co wyczytalem na stronie igo to chyba jednak sofcik sie instaluje przy wlozeniu karty. wiec mozliwe ze cos wrzuca do pamieci urzadzenia.
jesli natomiast chodzi o pirata to jego proces instalacji z tego co wiem wyglada dokladnie tak samo jak instalacja oryginalu. czyli sofcik na karte i karta do pocketa. a wszelkie zlodziejskie "poprawki" plikow podmienia sie z tego co slyszalem w katalogu programu ktory zostal ukradziony, a nie w dziwnym miejscu gdzies tam. wiec tak czy tak instalka musialaby go wrzucic do pamieci urzadzenia, a nie niedoszly/doszly zlodziej.
zaznaczam ze moge sie mylic bo jest to niepotwierdzona wiedza "ze slyszenia".
w zwiazku z tym ja na miejscu autora pytania na ktore odpowiedziales zglosilbym na policje ze zostalo naruszone moje dobre imie, wystapilbym o przekazanie Twoich danych (przez policje) i zalozyl sprawe z powodztwa cywilnego. tyle w temacie.
zycze bardziej owocnych prob zaistnienia/naprawiania swiata.
przepraszam ze poza tematem.
a wracajac do igo. jesli mapa polski osiagnie wage przynajmniej 50 mb to wtedy byc moze bedzie to program warty swojej ceny. narazie, mysle ze jest to ciekawe rozwiazanie dla ludzi ktorzy czesto jezdza po europie. bo pokrycie polski jest.. zenujace.