Czy byłbyś uprzejmy podać źródło z którego te radary pochodzą?
Nie bardzo:)
Plik z radarkami stacjonarnymi jest w miarę pewny bo podawany za każdym razem przez tego samego gościa - i już dawno stwierdzono na tymże forum, że jest na prawdę dobry (ale oczywiście większosć komentarzy odnosi się do Europy a nie Polski więc normą jest częsty brak opisu np o dozwolonej prędkości lub kierunkowości na radarach w Polsce).
Plik pochodzi ze stronki zajmującej się głównie radarami - ale nie mogę odnaleźć adresu, pewien nie jestem ale prawdopodobnie stąd:
http://www.scdb.info/en/Natomiast ten duży plik ...... o tym toczyła się ostatnio ostra debata czego wynikiem jest to, że nikt w stu procentach nie potrafi zagwarantować jego jakości. Plik zawiera kilka typów radarów (w iGO8 mamy 5 default'owych, chociaż są już skórki które dają możliwość zdefiniowania np 11 róznych typów radarów)
Ten duży plik pochodzi generalnie stąd:
Info ode mnie - ja nie jestem zwolennikiem tego żeby program mnie informował co 10 minut o kamerze mobilnej, która może ale nie musi być

. Jednakże jest wielu co uważa inaczej i szanuję ich - więc tak duży plik z wszelkimi możliwymi radarami na terenie Europy jest chyba dla nich idealnym rozwiązaniem.
Natomiast plik z radarkami stacjonarnymi sprawuje się jak dla mnie idealnie - wszędzie tam, gdzie są kamery - jak dotąd mnie ostrzegał - oczywiście radary powstają codziennie więc na pewno wszystkich nie ma, są na pewno radary które już kilka lat stoją w jakimś miejscu i też ich nie ma - coż - tak to działa, że tworzą to użytkownicy netu... Ale osobiście uważam, że to najlepszy plik z radarkami jaki widziałem.