albo w wykonaniu DODY:
czytaj bez polskich znaków jesli tak napisane a duze litery akcentuj:
"BOzeeeeeeeeeeeeee, ale za...ebiścieeeeeeeeeeeeeee, dojechałeś do CeLuuuuuuuuuuuuuuuuuu"
"Koleeeeeeeeeeeeeeeeeś, wyluzuuuuuuuuuuuj, za ćsysta metrów skręć w leWoooooooooooooo"
Szczuka:
"Śyednio dobrze jedziesz.....ale zanim coś popsujesz to już Ci powiem, że jak dalej tak pójdzie to jakoś dosięgniesz upyagnionego celu"
"Niczego dobyego się po Tobie nie spodziewaliśmy. Dlatego wyznaczyłam nową tyasę i tym yazem skyęć za trzysta metyów w lewo, do widzenia"
Super Niania:
"Źleeee, źleeee, źleeeeeeeeeeeeeeeeee. Przesiądź się, ja dojadę TAM"
"Za trzysta metrów miałeś skręcić w lewo, nie wwwwwoooolno tak, ale szszszyyyyyyybko tak"
Wałęsa:
"Za chwile, bo myśmy myśleliiiiiiiiii, że jak oni nam nie będą przeszkadzać to myyy chcieliśmy wyprowadzić Polskę do celu. Ja Wam dałem! a wyście mieli tylko brać.....ale wyście nie wzieli.......i...i...i...dlategooooo stało się jak się stało"
"To nieprawda, że mówiłem, że myśmy chcieli skręcić w lewo za 300 metrów, myśmy zawsze mowili....w prawo, bo wie Pani, gdybyśmy my skręcili w tamtych czasach w lewo, to nie byłoby toooo, to byłoby wtedy coś innego, tylko że jak mówiłem, to mnie wtedy nikt nie słuchał, a teraz wszyscy panie płaczą i krzyk hula bula że im się krzywda stała"
Linda:
"bo to k.... ch...wy ceeeeeeel był"
"Nieeeeee chce mi sie z Tobą GGGGaaadać"
Lepper:
"My jako Samoobrona, chcemy aby Polska dotarła do celu razem z nami i polskimi produktami, a nie...że oni fabryki za bezcen wyprzedają!"
"My jako Samoobrooooona, zzzzaaaaaawsze mówiliśmy że za trzysta metrów w lewo, a tu proszę, siedzi jeden Pan z drugim i śmieeeechy i hihi sobie urządzają....nooooo?! ładnie ładnie.....śmieeeejcie się....śmiejcie"
Kwaśniewski:
"Pre Pani, no.my naciskaliśmy, musimy wznieść się ponad podziałami i dotrzeć do celu.....i można to zrobić oczywiście!"
"Ja mowiłem Panu żeby Pan skręcił zaraz w lewo a Pan tego nie zrobił. Zdrajca"
Kuba Wojewódzki:
"bo wwwwwieeeeeesz CCCCo gazety piszą. Mówi się że zaraz dotrzesz do celu i zadaję sobie pytanie czy Ty jesteś tego waaaaaaaaaaart, czy nie bbbbboooooisz się, czy nie obawiasz tej papki z kolorowych pisemek i czy sobie z tym poradzisz."
"za trzysta metrów skręęęęć w lllllllllewo, tam się poznamy bliżeeeeeeeeeej:)"
Osioł (Shrek):
"a JAK kurde, dojechać do celu każdy mOOOOOOOOOOOże trochę lepiej lub trochę gooorzej, ale nie o to chodzi........."
"no jak nie jak tak, no za trzysta metrów w lewo nooooo"
Pielęgniarki:
"My nie chcemy gadać w tym centrum dialogu, chcemy wyjść z tego PDA i gadać na zewnątrz"
"za trzysta złotych skręc w lewo"
pozdrawiam