Telefon nie wibruje gdy wlacze tryb cichy

• 8 Odpowiedzi
  • 3414 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Telefon nie wibruje gdy wlacze tryb cichy
« dnia: Październik 11, 2010, 10:39:45 »
Jak w temacie, nie wiem czy cos pomieszalem w opcjach, czy jak, ale nie moge teraz tego odwrocic. Jak wlaczam tryb cichy, to telefon w ogole nie wibruje i nie wiem kiedy ktos dzwoni.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Telefon nie wibruje gdy wlacze tryb cichy
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2010, 10:43:21 »
w jaki sposób przełaczasz w tryb cichy?
jeśli suwakiem głośności to przed zupełnym wyciszeniem jest wibra

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2010, 11:27:10 »
co można poznać po ikonce na górnym pasku - wibra to hmm trzęsący się telefon,  a całkowite wyciszenie to głośnik z krzyżykiem

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 11, 2010, 11:45:51 »
Przelaczam tym suwakiem na zablokowanych ekranie, co jeden jest do odblokowania, a drugi do przelaczenia w tryb cichy. Teraz sprawdzilem, to jest sluchawka z krzyzykiem, wiec jak to zmienic, aby byla wibra ?

*

notosiup

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 11, 2010, 11:47:39 »
Zmniejszaj głośność, przed trybem cichy jest wibracja, telefon zawibruje jak to wybierzesz i będzie stosowna ikonka na belce, tak jak pisze Kapitan Pazur.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 11, 2010, 11:51:23 »
Przelaczam tym suwakiem na zablokowanych ekranie, co jeden jest do odblokowania, a drugi do przelaczenia w tryb cichy. Teraz sprawdzilem, to jest sluchawka z krzyzykiem, wiec jak to zmienic, aby byla wibra ?
tym suwakiem nie uruchomisz wibry - jedyny wybór to głośny lub cisza bez wibry

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 11, 2010, 11:59:20 »
tym suwakiem nie uruchomisz wibry - jedyny wybór to głośny lub cisza bez wibry

Nie dam sobie reki uciac, ale na 99,9% odkad mam ten telefon, to przelaczalem na cichy tym suwakiem i wibrowal bez problemu, a nagle mu sie odwidzialo, bo nie przypominam sobie, zebym cos grzebal w opcjach. Nie da sie jakos ustawic tego na zmiane na wibre tym suwakiem ? To jest bardzo wygodna opcja wylaczenia glosu i nie chcialbym z niej rezygnowac.

EDIT:

Kminie i kminie i na bank nigdy nie przelaczalem na wibre przyciskami zmniejszania glosnosci. Z tego co kojarze po przelaczeniu tym suwakiem byla wlasnie ikonka glosnika z krzyzykiem, ale telefon wibrowal gdy ktos dzwonil.
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2010, 12:01:55 wysłana przez DziubekR6 »

*

Offline Kozak

• 517
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 11, 2010, 19:22:04 »
Niemożliwe. Jest tak jak pisali przedmówcy.
Hermes -> BB 8310 + N810 -> i780 + N810 -> i5700 -> HD2 -> DHD @ Android Revolution HD 5.1.11 & no-Sense 0.15

« Odpowiedź #8 dnia: Październik 11, 2010, 21:29:43 »
Nie moge sie nadziwic jak to mozliwe, bo przeciez uzywam ten telefon pare miechow i dopiero teraz bym zwrocil na to uwage ? :) Ale juz niewazne, zassalem z marketu "Quick Vibrate" i juz jest tak jak chcialem.