Znikające pieniądze

• 1 Odpowiedzi
  • 3500 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Xaburoo

• **
  • 115
  • ;p
  • Sprzęt: Samsung Galaxy i5700
Znikające pieniądze
« dnia: Luty 17, 2011, 20:04:12 »
Witam

Nie jestem pewien czy zamieszczam to w dobrym dziale, jeśli w złym to proszę o przeniesienie.
Tak więc jestem posiadaczem telefonu spica i5700 i mam niemały problem. Mianowicie cały czas znikają mi pieniądze. Moim operatorem jest heyah. Nie mam pojęcia czy to wina tego że wysyłane są jakieś pakiety (jak to android..) ale sądzę, że nie ponieważ mam APndroid który ma za zadanie je blokować. Moje największe podejrzenia padają na włączone usługi i to jest chyba problem, co jakiś czas przychodzą smsy związane z jakąś szafą grającą itd. Wie ktoś jak sprawdzić czy jakieś pakiety są włączone/wykupione? Ze wcześniejszymi telefonami nie miałem tego problemu.. chociaż, dopiero po przesiadce na androida przeniosłem numer do heyah. Prosiłbym o szybkie rozwiązanie problemu ponieważ pieniążki cały czas znikają, nie są to może jakieś wielkie kwoty, ale co jakiś czas widzę, że na koncie jest o 2zł mniej.. i tak w kółko.

Z góry dzięki za pomoc

@edit
Problem chyba rozwiązałem lecz mam pytanie. Czy da się coś zrobić żeby ustawić telefon tak aby łączył się tylko z palringo (gadu gadu) i za pomocą przeglądarki, a pozostałe połączenia, wszelkie aktualizacje itd zablokować? Bo mam wrażenie że po odblokowaniu połączeń za pomocą apndroida dodatkowe aplikacje coś sobie wysyłają (mam licznik kb pobranych)
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2011, 20:28:50 wysłana przez Xaburoo »
Toshiba G900 >> HTC Diamond >> > iPhone 3G >> Samsung GALAXY i5700 (Spica)

Poczytaj Regulamin odnośnie avatara - jeszcze raz będzie tam reklama dostaniesz bana.

*

Offline kozunio12

• 318
  • Sukces ma wielu ojców, porażka żadnego.
  • Sprzęt: Samsung i5700
Było:SPV E650, LG KS20, Samsung Omnia