ten ktos to ja - pierwszy mowilem o radiu fm w spicy, tylko nikt w to nie wierzyl, teraz kolejne osoby potwierdzaja to - a z tym radioromem to sila dedukcji - skoro w i6500 jest radio fm, a ma te same bebechy co Spica poza ekranem amoled, to u nas skoro jest ten sam chipset do obslugi bt,wifi to tez musi byc radio fm. Wniosek z radioromem pojawil sie po porownaniu zrodel kernela - albo ja jestem slepy i nie znalazlem tego, albo w zrodlach nie ma sterownika do radia fm - wiec gdzie moze siedziec? tam gdzie wszystko zwiazane z obsluga lacznosci bezprzewodowej - w radio romie... poza tym sam framework musi miec wsparcie dla obslugi radia fm, sama apk'a od radia uruchomiona u nas na Spicy wykrywa podpinanie i odpinanie sluchawek ktore sa antena, podaje jakas czestotliwosc (mozliwe ze domyslna), ale jaka kolwiek proba zrobienia czegokolwiek wywala na logcat info ze nie ma wsparcia w frameworku dla radia fm (errory odwolan do klas i urzadzenia przez to)..
Co smieszniejsze sumy kontrolne firmware dla obu urzadzen sa identyczne - pytanie czy i6500 ma ten sam uklad od "dotyku" co spica (calkiem mozliwe - skoro to ta sama plyta jest... przynajmniej ze zdjec to wynika) i pytanie czy i6500 nie ma przypadkiem multitouch (dual tak na prawde)
hmmm a od kiedy LeshaK robi multi touch w kernelu? Sterownik hackuje przeciez Gabriel-LG...