Reanimacja jaq3 po wgraniu nakladki jezykowej

• 5 Odpowiedzi
  • 2624 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Reanimacja jaq3 po wgraniu nakladki jezykowej
« dnia: Styczeń 07, 2010, 13:35:04 »
witam was serdecznie na pewno sami dobrze wiecie jak to jest gdy twój ppc nagle przestaje działać po wgraniu jakiegoś programu zaczyna się w tedy urwanie głowy szukanie jakiegoś rozwiązania próbujecie znaleźć wszędzie rozwiązania i traf właśnie trafiłem tutaj możecie się teraz przydać i pochwalić się swoją widzą na temat telefonów z wm6  więc błagam was o pomoc wgrałem na i-mate jaq3 Polski lang do Windows Mobile 6.0 BETA # Producenta:  PDAClub i z jakiś niewiadomych przyczyn przestał mi działać w deloitte wchodzi gładko widzę później jak zaczyna się wgrywać windows mobile lecz na tym się kończy nic więcej się nie dzieje ludzie pomóżcie próbowałem się połączyć przez kabel usb lecz komp wydaje dźwięk podłączenia jakiegoś sprzętu do siebie ale activesync go nie wykrywa program wgrałem na kartę pamięci myślałem że jak ją wyciągnę to się uruchomi ale nic :( może wydać się to śmieszne ale desperacko przy wgrywaniu biosa probowałem nawert wciskać przycisk "del" z myślą że wejdzie w ustawienia biosa lecz te próby zakończyły się fiaskiem restartowałem go parę razy i nawet próbowałem mieć dłużej wciśnięty przycisk restart lecz nic może jakiś program samo uruchamiający jest w stylu "resethard " po włożeniu do komórki .już skończyły mi się pomysły ;(
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2010, 16:05:19 wysłana przez olmeca »

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: !! POMOCY !! ratunku ;(
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 07, 2010, 13:52:02 »
http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6656
Zalecane jest:
stosowanie w swoich wypowiedziach znaków interpunkcyjnych oraz zwracanie uwagi na błędy ortograficzne
w miarę dokładne opisywanie w temacie wątka czego dotyczy problem - tematy typu "POMOCY", Ratunku itp. będą usuwane bez ostrzeżenia.

*

Offline ziom5510

• **
  • 188
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 07, 2010, 15:50:18 »
Spokojnie :ok:!! Spróbuj Hard Reset: Trzymasz jednocześnie przycisk kamery+zielona słuchawka+czerwona i przycisk power<oczywiście na wyłączonym JAQu>. Czekasz za pojawi sie niebieski ekran i puszczasz   powienien już normalnie odpalić stracisz kontakty itp niestety :sleepy: Lub poczytaj temat podpięty JAQ3 Romy + Instrukcja flashowania osobiście polecam WM 6.1 PL RTM "X-15" w pełni po polsku :mrgreen:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2010, 15:57:34 wysłana przez ziom5510 »
SAMSUNG GALAXY S23 256 GB  Green

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 07, 2010, 16:18:47 »
 :D dzięki  za pomoc jestem pewien że jeszcze nie jednej osobie ten post pomoże i wiele osób na tym skorzysta wciska się kombinacje jak wchodzi bios dziękuję i zamykam wątek  :ok: dziękują ziom5510

------------------------------------------ motto
jedna minuta złości to strata 60 sekund  radości

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 07, 2010, 16:33:36 »
na pewno więcej osób by skorzystało gdyby temat był jakoś logicznie nazwany adekwatnie do opisanego w nim problemu
myślisz że ile osób zajrzy do wątku typu ratunku pomocy?

Odp: Reanimacja jaq3 po wgraniu nakladki jezykowej
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 05, 2010, 17:30:23 »
co prawda to prawda  to mój ostatni raz  z takim podpisem