Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
i-mate
JAQ3 - Bateria
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
JAQ3 - Bateria
6 Odpowiedzi
2851 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dstojek
41
JAQ3 - Bateria
«
dnia:
Grudzień 14, 2009, 17:47:23 »
Jak długo wam trzyma bateria? To normalne, że przy używaniu wi-fi w kilkanaście minut poziom baterii potrafi spaść o 20-30%?
Warto kupić nową baterię? Na stronie batimexu jest za 36zł 6 mies gwar i 1300mAh. Ile by trzymała taka bateria?
czarekfcb
223
Odp: JAQ3 - Bateria
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 15, 2009, 20:47:07 »
Ja kupiłem używanego jaq3 i bateria przy takim zwykłym użytkowaniu (kilka/nascie sms,z minuta rozmowy,z 1,5-2h gg/neta na edge na dzien) wytrzymuje mi dwa dni (zostaje jeszcze okolo 20-30% baterii ale i tak wole podładować ;]
dstojek
41
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 15, 2009, 21:04:28 »
Mnie przy 30min wi-fi, kilku smsach i paru minutowych rozmowach bateria starcza na jeden dzien. Tak na styk 10% ma o 22:00. Często korzystam z kalendarza i notatek, trochę czytania e-booków w rtf podczas stania w korku czy cos.
Chyba kupię nową baterię. Za 50zł jest od ręki w jakimś sklepie. W batimeksie trzeba czekać 6 tygodni :/ I tak tanio ten pda mnie w tym wypadku wyjdzie 200zł i-mate + 50zł bateria - za tyle bym nawet nokii e65 w dobrym stanie nie dostał.
Gallar
12
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 24, 2010, 10:18:39 »
I co, wymienil ktos te baterie? Jak teraz działa? W mojej uzywce JAQ3 trzyma koło dnia jak mało gadam pisze z 10 sms a jak tak używam neta to ok 12h, uzywajac intensywnie aplikacji java kwestia 4ch godzin... zastanawiam sie czy warto wymieniac baterie czy ten model juz tak ma.
grzeskoles
36
«
Odpowiedź #4 dnia:
Luty 24, 2010, 19:29:21 »
ja przy duzym uzywaniu ekranu na jasnosci 1 i gg palringo z edge + mail co 15 minut sprawdzany:)
przy obnizonym taktowaniu do 132 mhz uzyskalem 2 dni trzymania:)
wynik do przyjecia a wm 6.1 pl dziala wystarczajaco znosnie:)
«
Ostatnia zmiana: Luty 24, 2010, 19:33:13 wysłana przez grzeskoles
»
FrEeZz
81
«
Odpowiedź #5 dnia:
Luty 26, 2010, 20:15:52 »
mi za to trzyma bateria 4 dni co śmieszne
chociaż mało smsuje bo to mój drugi telefon
a co do baterii z batimexu to sam kupowałem i mogę tylko polecić
i radze kupować puki są bo później do jaq3
to tylko import z chin
chyba ze batimex nowa dostawę będzie zamawiał
pajakas
21
«
Odpowiedź #6 dnia:
Marzec 22, 2010, 21:02:20 »
a ja przetestowałem swoją baterie w następujący sposób: naładowałem na maxa i na jednym takim naładowaniu pooglądałem 2 półtora godzinne filmy na słuchawkach, 2 razy program trwający 40 min czyli w sumie ponad 4 godziny filmów z dźwiękiem do tego jeszcze ok godziny słuchania mp3, kilka smsów, jedne krótka rozmowa i poziom baterii spadł mi do 20%. Jestem mega zadowolony z tego telefonu bo nie spodziewałem się że tak długo bateria w nim trzyma. Jeśli chodzi i wifi jest gorzej, przy naładowaniu na maxa jedno wejście na onet, bez podstron, pół filmiku na youtube i 40 % od razu spadło
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »