@tomcug: nie wiem czy juz nie za pozno, ale pojawilo sie kilka zastrzezen do wm6.5, a mianowicie:
jak wgralem go pierwszy raz, wszystko chodzilo dobrze, a po ok 2 tygodniach przewijanie paluchem przestalo dzialac(moze cos namieszalem w rejestrze), ale potem zrobilem hardresera, flashowalem kilka razy, nawet 6.1 mialem w miedzy czasie, ale wciaz swiezo wgrany windows sie zawiesza jak przewijam liste plikow w totalcomanderze, a na poczatku to swietnie dzialalo (

)
to samo mam z klawiatura, na poczatku reagowala szybko, a teraz mi znikaja znaki jak szybko pisze
jakis pomysl czemu tak jest? flashuje dokladnie tym samym plikiem co poprzednio(najnowszym)
ps: jak juz bys zagladal do tego to moze luknalbys na pare innych pierdol, ktore sie dzieja:
- po instalacji spb4.2 znika oryginalny pasek baterii, a tamten nie chce sie sam pojawic, tylko musze w opcjach go wylaczyc i wlaczyc, poza tym dziala
- nie dziala opcja wylaczenia sprawdzania pinu, ilekroc go wpisuje to ona pokazuje ze pin nieprawidlowy
- enkrypcja danych na karcie pamieci jest zawsze wlaczona(tzn nie szyfruje danych, ale w opcjach nawet jak odznacze to jest zaznaczony checkbox)
to chyba tyle, pozdro =]