0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W instrukcji jest tak napisane:To perform a Hard ResetHard reset by pressing device buttons:1. Turn off your device.2. Hold down the Send button, End button and Camera button.3. Do not release Send, End and Camera, press the Power button.4. After on-screen indication, release all the buttons.
Spróbuj wyjąć/włożyć baterię i Fn+Czerwona słuchawka+Power. Z tego co wiem, ROMy i-mate wgrywa się ze specjalnie spreparowanych kart pamięci.
czesc sorki że pisze w tym temacie ale została poruszona już tu kwestia Hard resetu, a więc mam problem chciałem wgrać PL do mojego i-mate jaq3 zainstalowałem pliki w złej kolejności i posadziłem system. zawiesza mi sie na logo windowsa próbuje zgodnie z instrukcją ale nie idzie... :/
Cytat: misiiak w Marzec 20, 2009, 23:01:51czesc sorki że pisze w tym temacie ale została poruszona już tu kwestia Hard resetu, a więc mam problem chciałem wgrać PL do mojego i-mate jaq3 zainstalowałem pliki w złej kolejności i posadziłem system. zawiesza mi sie na logo windowsa próbuje zgodnie z instrukcją ale nie idzie... :/ Posiadam dokładnie ten sam problem, proszę o szybką pomoc !