i-mate 9502 pl

• 2 Odpowiedzi
  • 1635 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

i-mate 9502 pl
« dnia: Lipiec 05, 2009, 22:41:51 »
Witam ostatnio dzwonił do mnie znajomy z pewnym problemem. Niestety nie zrozumieliśmy się zbyt dobrze i sam nie  jestem pewien o co chodzi ale przed jego wizytą wolę się wszystkiego dowiedzieć. Wspominał mi że ktoś tam  ma i-mate 9502 i to ma być dla osoby niewidomej(być może nie dowidzącej) jest taka wersja?? czy jest tam wgrany jakiś specjalny program.?? Teraz sedno sprawy. Wiem że wszystko jest po angielsku.... czy jest jakiś polski rom który jest bardzo stabilny?? albo czy istnieje spolszczenie do wm 6.0 bo taki tam jest wgrany...

Odp: i-mate 9502 pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 06, 2009, 09:17:13 »
Nie słyszałem o jakiejś specjalnej dla nie(do)widzących. Ale na pewno obecność hardwareowej klawiatury tu była pomocna.
Polskiego systemu na to urządzenie nie ma, ale są spolszczenia. Poczytaj moje posty to znajdziesz.
Nokia 9210i, SEP800, P910, X1, HTC Charmer, TyTN, Jade, I-mate 9502, 8150, XDA Flame, iP3Gs, iP4, Nokia Lumia 920

*

Offline aigel

• 299
Odp: i-mate 9502 pl
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 06, 2009, 15:42:19 »
Witam ostatnio dzwonił do mnie znajomy z pewnym problemem. Niestety nie zrozumieliśmy się zbyt dobrze i sam nie  jestem pewien o co chodzi ale przed jego wizytą wolę się wszystkiego dowiedzieć. Wspominał mi że ktoś tam  ma i-mate 9502 i to ma być dla osoby niewidomej(być może nie dowidzącej) jest taka wersja?? czy jest tam wgrany jakiś specjalny program.?? Teraz sedno sprawy. Wiem że wszystko jest po angielsku.... czy jest jakiś polski rom który jest bardzo stabilny?? albo czy istnieje spolszczenie do wm 6.0 bo taki tam jest wgrany...

w Unicom - dystrybutora i-mate w Polsce można kupić spolszczenie do WM6.0 /6.1

aigel