witam
przegladałem już forum, ale w - kurka gąszczu postów nie znalazłem jednoznacznie odpowiedzi, więc spóbuje sam:
-wi-fi - jest łączy się z sieciami - zaden problem - problem w tym że jak właczam opere czy gg to natychmaist łączy mi się z plusem (mam go dodanego w settingsach/connections w ISP - Internet plusgsm). oczywiście przy takich ustawieniach to zrozumiałe, ale jak właczam wifi to chciałbym z niego korzystać. piszecie że w opcjach programo trzeba ustawić "work". ok - tylko że ja w operze nie widze takiej opcji, tak samo w gg; a jak wchodze w ustawienia sieci i w opcje połaczeń "work" to nie ma tam słowa o ustawieniu czegoś pod wi-fi - moge sobie wybrać : bluetoth, albo cellular i cellular z 3G. walczyłem i poległem - dlatego proszę o pomoc
-na górnym pasku mam literki: abc (klawiatura) idzie to jakoś wyłaczyć? może i nie przeszkadza, ale drażni

-synchronizuje sobie poczte (outluk i konto activesync na wm6.1) - jak założe nowe konto - na ustawieniach z mojego pc-towego outluka to moge je synchronizować, a wczesniejsze usunąc? bo rozumiem ze teraz poczte bede mógł sobie sprawdzać sam i niepotrzebna mi potem synchronizacja "nieściągalnego" konta; wolałbym synchronizować to z którego moge normalnie korzystać a tamto usunąć/zdezaktywować itp
pzdr
tomek
p.s.no i wtopa - moge prosić o przeniesienie do odpowiedniego działu???