Witam, problem polega na tym, ze po wlaczeniu urzadzenia przez ok. pol minuty wyswietlacz jest jasny (taka jak powinien normalnie) a pozniej sie sciemnia, slabo wszystko widac. Tak jakby wchodzil w tryb oszczedny czy cos w tym stylu i wszystko dziala bez problemu, poza tym sciemnieniem sie wyswietlacza. Problem pojawil sie nagle, nie wiem czy cos wcisnalem przez przypadek czy co... Nastepna rzecz to -> szukalem oczywiscie w ustawieniach:
Start -> Settings -> zakladka System ->Backlight --> i tu pojawia sie dziwna rzecz, ze nie moge wogole wejsc do zakldki "Brightness" gdzie najprawdopodobniej moglbym to zmienic. Po "kliknieciu' w te zakladke przenosi mnie ponownie do Settngs/System... Czy to jakis blad z WM? Wyjmowalem baterie, jest naladowan do konca i to samo. Czy moze na to pomoc jakis master reset/pryzwrocenie ustawien fabrycznych? Czytalem o tym w kilku miejscach ale jedni pisza, ze po tym strace wszystkie programy, gdzies tam pisali, ze nie. A mi zalezy najbardziejna AutoMapie. Soft reset nie pomogl.
Prosze o pomoc
Pozdr
Jacek