Pare pytan w zwiazku z hx4700

• 4 Odpowiedzi
  • 740 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Dru

• 4
« dnia: Październik 20, 2006, 15:16:40 »
Witam,
Jestem od (bardzo) niedawna posiadaczem PDA, hx4700 i mam w zwiazku z nim pare pytan.
1. Zauwazylem, ze Pocket IE ani Opera nie chca streamingowac ani wmv ani flv. Czy jest to w ogole mozliwe, czy bardzo, bardzo nie?
2. Czy ktos sie orientuje ile kosztuje, a przede wszystkim czy jest realnie mozliwa w Polsce, wymiana SDRAM z 64 na 128 MB?
3. Tak na bardziej odlegla przyszlosc, raczej hipotetycznie - ile kosztuje wymiana tej najwyzszej warstwy ekranu, tej wystawionej na 'czynniki zewnetrzne'?

Z gory dziekuje,
Dru

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2006, 15:51:52 »
Po pierwsze nie powielaj tematów!!

Rozbudowa RAM-u jest możliwa, tylko, że nie w Polsce a "za Oceanem" i kosztuje mniej więcej połowę tego co dałeś za 4700. ;)

Zamiast myśleć o "wymianie tej najwyzszej warstwy ekranu, tej wystawionej na 'czynniki zewnetrzne'?" lepiej zainwestuj w folię.

*

Offline Dru

• 4
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2006, 19:05:56 »
Cytat: "ajed"
Po pierwsze nie powielaj tematów!!

Z tego co rozumiem kilkukrotnie rzucilem ten temat. Jezeli tak, to przepraszam, ale moj komputer dziala jakby chcial a nie mogl.
Rozbudowa RAM-u jest możliwa, tylko, że nie w Polsce a "za Oceanem" i kosztuje mniej więcej połowę tego co dałeś za 4700. ;)

OK... :)
Zamiast myśleć o "wymianie tej najwyzszej warstwy ekranu, tej wystawionej na 'czynniki zewnetrzne'?" lepiej zainwestuj w folię.

Wiem, wiem, aczkolwiek i tak mnie to interesuje, bo nie wierze, ze jej nie zniszcze w zaden sposob :)

Dru

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 20, 2006, 19:27:29 »
Cytat: "Dru"
Wiem, wiem, aczkolwiek i tak mnie to interesuje, bo nie wierze, ze jej nie zniszcze w zaden sposob :)

Pogadaj z Adziosem z działu serwisowanie. Na pewno będzie wiedział.

*

Offline processor

• 691
    • Radio i telewizja w Małopolsce
  • Sprzęt: XDA Exec, iPAQ 3870
Re: Pare pytan w zwiazku z hx4700
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 20, 2006, 20:48:39 »
Cytat: "Dru"
1. Zauwazylem, ze Pocket IE ani Opera nie chca streamingowac ani wmv ani flv. Czy jest to w ogole mozliwe, czy bardzo, bardzo nie?

Pocket IE nie obsługuje elementów ActiveX, a jezeli obsługuje to tylko te napisane pod WinCE. Za to ściąga on te pliki i ma możliwość otworzenia po ściągnięciu (ściąga playlisty z zawartymi adresami serwera), a jeżeli masz TCPMP (taki odtwarzacz, palmtopowa wersja TCMP), to nie powinno stanowić żadnego problemu. Ja tak właśnie oglądam TV lub słucham Radio przez internet.