Moj hx4700 chyba sie na mnie pogniewal - pomocy!

• 5 Odpowiedzi
  • 829 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 03, 2006, 21:29:25 »
Jadac na dlugi weekend i stojac w koszmarnych korkach z wawy moj pockecik zaczal sie wieszac. Wiec jak to na opanowana osobe przystalo sprawilem mojemu ipaczkowi kilka malych klapsow. I po feralnym klepnieciu jeszcze dzialal. Ale jak zrobilem soft reset sie juz nie wlaczyl. I tak: nie dzialaja zadne diody, nie dziala hard reset, nie reaguje wcale. Wyswietlacz nie wyglada na rozlany, generalnie calkowicie nic sie z palmem nie dzieje cokolwiek bym nie robil. Moze podpowiecie mi co sie stalo i co ew. trzeba w serwisie hp wymienic zeby mnie w butle nie nabili?

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 03, 2006, 21:33:55 »
Witam,
Ja miałem podobny głupi numer ale okazało się że przez przypadek lekko przesunął mi się suwak zabezpieczenia baterii, a też już się zacząłem denerwować. Sprawdź, a nuż ........

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 03, 2006, 22:35:35 »
nie nie, niestety tak pieknie nie jest, oczywiscie sprawdzone to jest bateria kilka razy zostala wyjeta i wsadzona ponownie i nic nie pomaga...

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 03, 2006, 23:13:23 »
A co z podłączeniem do ładowarki - też nie wstaje - trzeba poczekać nawet całą nockę :?:
Proszę sprawdzić z inną baterią - to mógł być przecież też jej pad. :cry: Rozwiązanie to skleppda strona główna :!:
A jeśli i to nie pomoże to niestety Service ( ewentualnie  :D  adzios :D )Ta bateria to chyba ma te suwaczki - ale proszę sprawdzićhttp://www.skleppda.pl/index.php?d=produkt&id=479
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 03, 2006, 23:21:49 »
wlasnie przyjrzalem sie mojej hpeszcze blizej i chyba znalazlem przyczyne. otoz klapke z tylu zeby zdjac trzeba najpierw odblokowac a pozniej otworzyc. zeby palm sie wlaczyl trzeba miec "zamknieta klodke". a ja mam zatrzask klodki zlamany ten ktory z klapki w obudowe powinien wejsc gdzy zamykami, palm mysli ze klodka otwarta i sie nie wlacza. ma ktos pomysl jak temu zaradzic ew.gdzie ta tylka klapke kupic?

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 04, 2006, 08:07:56 »
A pisałem ....   :D Spróbuj u Adziosa. Może ma