Z pozytywów to przede wszystkim szybkość dzialania wczesniej mialem rel4 i po okolo 5 min uzytkowania strasznie zwalniał, opóźnienia po tapnięciu w ekran byly masakryczne nie dalo się pracować bez nerwów. Wydaje mi się że czasem bywa szbszy niż 2003se np przy wchodzeniu w folder windows. Po soft resecie mam jakieś 25 Mb ramu zainstalowane mam spb mobile shell, ultimate luncher, opera 9,5, mobilegad, spb time, skype, automapa 5, i pare drobniejszych programów. wifi współpracuje z moim lifeboxem bez zarzutu no może czasem trzeba właczyć dwa razy żeby zaskoczyło. Internet przez bluetootha i telefon tez nie sprawia problemów, konfiguracja łatwiejsza niz na 2003se. Active sync też nie świruje czy przez bluetootha czy kabelek jedynie nie udalo mi sięzsynchronizować na viscie przez bluetootha (ale to chyba ja coś sknociłem bo były sparowane) ale na xp i win 2000 sp4 było ok. generalnie jeżeli komuś wm6 śmiga bez zarzutu to chyba 6.1 jako zmiana dla samej zmiany bo kolosalnych zmian w systemie nie widać poza szybkości w moim przypadku.