No tak, ale czesto jesli ktos zauwazy jakies bledy to przez jakis czas pojawiaja sie latki na dany rom, ewentualnie instrukcja poprawienia czegos w rejestrze itp.
Prawda jest taka, ze jesli zalezy mi na stabilnosci to nie ma raczej alternatywy dla fix2/fix3. :/ Poza wm2003 oczywiscie.
Dlatego wlasnie chcialbym jakos NAPRAWIC ten problem...
Ogolnie nie jest to funkcjonalnosc dla mnie niezbedna, aczkolwiek milo widziana. Niemniej nie chce przesiadac sie na zamulony ROM aby dzialalo polaczenie przez komorke...
Ktos na fix3 mial podbny problem z Bluetoth PAN?
Hmm... Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może zwyczajnie gdzieś trzeba w ustawieniach BT PAN powpisywać jakieś ustawienia? W końcu to jest bodajże Personal Area Network, a więc taki mały LAN. Objaw jaki ja mam wskazywałby na to, że połączenie co prawda jest, ale lokalnie z i600. Nie ma Internetu, a więc coś musi być nie tak z numerem IP bramy. Co wy na to?

I jeszcze jeden test: Spróbowałem zestawić połączenie z PC za pomocą PAN (mam skonfigurowane w ten sposób udostępnianie Internetu na potrzeby Palmów) - efekt jest identyczny. Niby się łączy, ale serwerów nie znajduje...
BTW coś się dzieje teraz w temacie nowych ROMów na hx4700? Czy np. Alkor pracuje nad jakimś nowym wydaniem swojego romu, który nie byłby już RC ale wersją ostateczną?

Zainstalowałem właśnie na Uni jeden z nowszych ROMów od Tomali i muszę przyznać, że szybkość bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Chciałbym coś takiego zobaczyć na iPAQ.

A może powinienem zrobić downgrade do wm2003se?