Witam!
Mam "malutki" problem z flash'owaniem.
Początek jest OK i niby wszystko idzie dobrze, ale kiedy bootloader dołączony do romu alkora (2E-Alkor.1.3S) pokazuje, że załadował 36%
(czyli niewiele brakuje do 38%

) wyskakuje komunikat:
\\.\WCEUSBSH001 Request record 60 seconds timeout
Próbowałem kilka razy zrobić clean reseta, hard reseta itd ale nie ładuje się. Próbowałem też powrócić do WM2003SE oficjalnym narzędziem HP ale nic z tego bo staje na 1% i wypluwa error 606 (też dotyczy USB cośtam time out).
Robiłem to na trzech komputerach (dwie przeróbki [WindowsMX; WindowZ] i zwykły XP SP3) obie operacje ale na żadnym z nich nie zadziałało.
Zastanawiam się czego to przyczyna (szukałem rozwiązań z wujkiem Google ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi

), a w dodatku już nie mam pojęcia co robić. HP'ek na razie leży martwy
Ale może dzięki Wam powstanie?
P.S. Może wystarczy spróbować innym bootloaderem? Jaki polecacie (jeśli jest co do wyboru)?
P.P.S. Na laptopie musiałem zmienić system :/ Czy komuś się udało cokolwiek zrobić (w kwestiach flash'owania ofkors) na Windows 7 x64? (Naszczęście mam jeszcze jednego XP)
3xP.S. Trochę nieświadomie włączyłem hx'a i ten odpalił! Ale żebym się nie cieszył za długo zrobiłem soft - reseta :/ Znowu nie wstaje, już od 0,5h się włącza i nie daje rady :/