Problem z HX4700 -samoczynny hard reset oraz inne

• 1 Odpowiedzi
  • 585 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 14, 2006, 16:20:15 »
Pare razy już wystąpiła nastepująca sytuacja że ekran gaśnie potem są duże problemy z jego włączeniem (na przycisk "power" reaguje za którymś razem) jak się to już uda to wita ekran jak po właśnie zrobionym hardrese'cie. Oczywiście wszystkie zainstalowane programy znikają. Przy czym na pewno nie jest to wina baterii ani GPS (na bluetotch) bo raz zdarzyło się to gdy był podłączony do prądu ale i była sytuacja gdzie energie brał z baterii a po owym hardrese'cie bateria była naładowana (coś koło 70%).
Miałem nadzieje że problem zostanie rozwiązany gdy zainstaluje WM 5.0 ale niestety tu podczas instalacji po oknie gdzie zaznacza się że instalacje robię na własną odpowiedzialność komputer (z którego instaluje nie palmtop) wariuje i występuje błąd krytyczny, przy czym próbowałem to zrobić na różnych komputerach i wszędzie jest tak samo jedynymi rzeczami które łączyły te komputery to "Win XP Pro SP2" spróbuje dzisiaj zrobić na SP1
Ja po przeprowadzonych testach nie wiem co może nie grać.
ps: Zainstalowane są tylko seryjne wtyczki.

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 17, 2006, 12:21:23 »
rozwiazanie drugiego problemu znalzłem był wgrywany z lptopa ze stacionrnego poszło bez problemu ale jak rozwiązć problem z wieszaniem się dalej nie wiem a dodam, że po zmianie n wm 5.0 juz miało to miejsce (więc to nie rozwiązło problemu hoć stanowczo zmiejszyło rozmiary problemu (bo zainstalowane programy po tym zwisie zostają :) ) )