Wszystko! Czy miałeś z nim jakieś problemy? Używasz do nawigacji czy do czegoś innego i czy jesteś z niego zadowolony?Czy uzywasz touchpada i co o nim sądzisz? Co sądzisz o ilości pamięci ROM i RAM?Czy do aplikacji które używasz jest wystarczajaca? Jeżeli używasz do nawigacji to jak jest z prędkością wczytywania map itd.? Jeszcze nie mam tego palmtopa ale jestem jego zwolennikiem i dlatego chciałbym poznać opinie innych użytkowników zanim go zamówię.
Od stycznia kiedy go kupiłem do października - żadnych problemów!
W październiku zainstalowałem poprawkę do ROM-u 1.10 i pojawił się problem z Wi-Fi (żeby uruchomić Wi-Fi, czasami musiałem robić soft reset). Po ponownym zainstalowaniu ROM-u 1.10 i zainstalowaniu poprawki na czysty system, problem definitywnie zniknął. Żadnych problemów. Do tej pory nie wiem, co było tego przyczyną.
Używam AM. Również nie mam żadnych problemów z tą aplikacją. Mapy mam zainstalowane w iPAQ File Store (uwaga na przepełnienie tej pamięci!) i wczytują się bardzo szybko, a sama AM pracuje bardzo dynamicznie i nigdy mi się nie zwiesiła. Zaznaczam jednak, nie jestem "nawiedzonym kolekcjonerem" wszystkich możliwych do zainstalowania POI i dźwieków. Po prostu jest mi to zbyteczne...
Touchpada nie używam, bo nie lubię gier, a poza tym, tym wynalazkiem (touchpadem) raczej grać się nie da. Pamięci na moje potrzeby jest wystarczająco, choć bez wątpienia mogłoby być więcej.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z hx4700, a zwłaszcza z ekranu.
Osobiście polecam.
Pozdrawiam,
Krzysiek