tommi3737 - piszesz, że chętnie być go zainstalował - a więc nie masz i nie wiesz jak to działa i wygląda, a więc nie pisz jak nie wiesz. Jak pisałem, ja używam tego w Uniwersalu i zdaje egzamin. Począwszy od wyglądu, który znacznie jest odświeżony, poprzez dość stabilne działanie a skończywszy na poprawionych oraz dodatkowych funkcjach, chociażby połączenia voip z których często korzystam oraz obsługa kart SDHD.
jas_pik: - znam twoją postać a przynajmniej nick z forum poświęconego właśnie HTC. Dzięki za dużo bardzo konkretnych i przydatnych informacji, chociażby zajęcie się powiększeniem pamięci w Universalu, jak będę w Polsce na dłuższe wakacje to zapewne skorzystam i też udoskonalę swego Execa.
A co do tego hpka, to nie wiesz jak to zrobić, proszę o jakieś info na temat tej przeróbki softu. Czym edytować i jak zmienić. Ale w informacji jaka wyskakuje nie ma mowy o wersji językowej, a nawet wersja się zgadza (tak mi się wydaje) bo w pierwszej części gdzie podana jest obecna wersja jest Angielska i w tej wgrywanej także. Raz przez przypadek podczas którejś z kolei próby wgrania, wyskoczyła mi informacja o złej wersji językowej "Incorrect Language! Update cannot continue", ale wcześniej robiłem HR i nie dałem mu dojść do końca z ustawieniami i jak później sprawdziłem info w hp to rzeczywiście na pierwszej pozycji o BT były poprawne dane, ale dalej rom itd. było N/A. Po kolejnym HR i pozwoleniu aby ustawił sobie wszystko dane były już poprawne i nie wyświetlił sie komunika o złej wersji językowej. Ponadto ktoś już przecież wgrywał i zapewne na angielską wersję tą samą wersję WM6. , np Patrys4. Właśnie, może ty się wypowiesz, może jakoś przygotowywałeś jakoś HP-ka do tej zmiany.