problemy z instalacja opery na ipaq 2490

• 2 Odpowiedzi
  • 785 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 31, 2007, 15:24:36 »
Witam kolegow,probuje zainstalowac opere na moim pda i za kazdym razem wyskakuje wiadomosc ze "instalacja opera_wmppc5_860u2.cab sie niepowiodla"(tlumaczenie z francuskiego).Probowalem sciagnac plik bezposrednio z netu i kopiujac z mojego pc przez MAS i efekt ten sam.Probuje zainstalowac ta przegladarke bo oryginalny IE nie otwiera stron w javie.Bardzo bylbym wdzieczny za rade,goraco pozdrawiam :)

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Re: problemy z instalacja opery na ipaq 2490
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 31, 2007, 16:51:04 »
Cytat: "marianwap"
Witam kolegow,probuje zainstalowac opere na moim pda i za kazdym razem wyskakuje wiadomosc ze "instalacja opera_wmppc5_860u2.cab sie niepowiodla"(tlumaczenie z francuskiego).Probowalem sciagnac plik bezposrednio z netu i kopiujac z mojego pc przez MAS i efekt ten sam.Probuje zainstalowac ta przegladarke bo oryginalny IE nie otwiera stron w javie.Bardzo bylbym wdzieczny za rade,goraco pozdrawiam :)

Do Javy to chyba Netfront będzie lepszy http://www.access-company.com/products/netfrontmobile/browser/33_wm.html . A co do tej Opery - może ściągnąłeś cab'a dla niewłaściwego procesora, albp systemu pocketa?

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2007, 15:14:05 »
Dziekuje koledze angler22 za linka,udalo mi sie zaladowac i zainstalowac przegladarke Netfront ale i ona nie radzi sobie z java a dokladnie ze strona adp jest to witryna lotnisk w Paryzu z aktualnym rozkladem i stanem lotow.Podaje link i prosze kolegow o przetestowanie czy mozna to na pc pocket otworzyc?Sa to 2 strony z lista przylotow na Orly Ouest

http://www.aeroportsdeparis.fr/ADP/fr-FR/Passagers/Arrivees/Horaires/Resultat/Resultat.htm?TypeVol=A&Year1=2007&Month1=1&Day1=30&Hour1=15&Minute1=00&VolNum=&City=&CityLong=Tous%20les%20a%c3%a9roports&Terminal=ORLY%20OUEST&Today=true

Co do opery nie posiada pliku exe i mozna ja jedynie zainstalowac sciagajac bezposrednio z netu.Niestety powtorna proba instalacji nie powiodla sie :worried: Dziekuje za pomoc i pozdrawiam