P.S.
Odebrałem swojego wczoraj "wymiana płyty głównej"
płaciłeś coś czy miałeś go na gwarancji - twój problem również wynikał z instalacji MTB Keyboard? Serwis nie miał zastrzeżeń?
Wracając do mojego przypadku po sprawdzeniu kilku rzeczy okazało się, że mam możliwość (łącząc się z innym PDA przez BT) kasowania plików na moim PDA. W ten sposób po wcześniejszym usunieciu MTBKeyboard (za pomocą opcji Remove programs-można ją było uruchomić jak niektóre opcje w zakładce Settings>System, Connections, Personal) usunąłem folder z MTBKeyboard. Niestety to nie pomogło.
1. Być może MTB zainstalowało pliki w innych katalogach i skasowanie ich powinno rozwiązać problem. Jak myślicie? Jakich plików powinienem szukać? Przy próbie wyboru klawiaturki MTB cały czas jest jako dostępna opcja, jednak zarówno jej jak i pozostałych nie da się wybrać.
2. Po drugie zauważyłem, że w połowie ładowania WM5.0 pojawia się kolorowe kółeczko pojawiające się podczas wczytywanie czegokolwiek. W tym przypadku kółeczko się nie kręci a system ładuje się do końca.
3. Przy próbie uruchomienia większości programów linki nie reagują lub pojawiają się komunikaty: "No program memory available, stop programs that did not automatically stop, and try again". Oczywiście żadne programy nie są uruchomione. W przypadku Worda jest to komunikat:"Word Mobile was unable to open. Please reset your device and try again. Oczywiście to nie pomaga.
Czy to normalne zachowanie, że po hard reset w WM 5.0 w hx2110 nie pojawia się ekranik kalibracyjny ?
Hard reset wykonany: Kalendarz+iTask+soft(rysiK)
Clean reset:Kalendarz+iTask+Power+soft(rysiK)
Bootloader:4 klawisze aplikacji+Power+soft(rysiK) - na ekranie startowym w dolnym roku pojawia się napis WLAN MISMATCH
Gdyby ktoś miał jakieś sugestie to proszę o pomoc.
Pozdrawiam