HP HX2110 IPAQ POCKET PC PDA, 312MHZ INTEL PROCESSOR niemoge zsynchronizowac

• 4 Odpowiedzi
  • 762 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wlasnie niemoge tego zsynchronizowac z laptopem . Mam ten kabel USB Syncronisation i ten "nirbieski zab"
Czy potrzeba jakis dodatkowy program. Mam WIN XP. A na tym malym "duperelku"  ten specjalny program do zsynchronizacji...
Jacek
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2008, 07:03:58 wysłana przez Kapitan Pazur »

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
Odp: HP HX2110 IPAQ POCKET PC PDA, 312MHZ INTEL PROCESSOR niemoge zsynchronizowac
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 04, 2008, 07:03:44 »
na XP również musisz mieć "ten specjalny program do zsynchronizacji" czyli ActiveSync

poza tym kłania się regulamin
Zabrania się:
- reklamowania swoich lub cudzych (prywatnych lub nie) serwisów internetowych w tematach, treści wypowiedzi, avatarach itd; bez zgody Administracji Portalu

Odp: HP HX2110 IPAQ POCKET PC PDA, 312MHZ INTEL PROCESSOR niemoge zsynchronizowac
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 04, 2008, 07:07:43 »
Jak go zaladowac do mojego laptopa.
Jacek

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 04, 2008, 07:09:17 »
normalnie, zainstalować
wcześniej oczywiście musisz go mieć - z płyty dołączonej do ipaqa albo ze strony Microsoftu

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 04, 2008, 07:20:03 »
Dzieki
Wyglada to latwo. Zglosze sie ponownie jak poszlo. Dla smiechu : kiedy kupilem pierwszego kompa 12lat temu gosc od ktorego kupilem go powiedzial: wpisz adres www.... i juz jestes na stronie w internecie. Przez dwa dni wpisywalem i..nic. Wrocilem z tym kompem do niego i powiedzialem ze nie dziala. A on wpisal strone www... i wcisnal " ENTER"....a nic mi nie mowil zeby wcisnac enter.......nic a nic.... d..k  :worried:
Pozdrawiam Jacek