wiem i tak nic nie daje
Witaj,
Nie wiem jaki rom flashujesz, ja przy WM6.5 który jest opisany parę tematów wyżej przerabiałem podobny "problem" wynikający po prostu z mojej niewiedzy
Pamiętaj, zanim zaczniesz flashować, naładuj pda do 100%, podłącz zasilacz do kołyski a kompa lepiej podłącz do UPSa (lub rób to z laptopa z XP). Nie chcesz zbrickować PDA, prawda?Btw. flashować możesz tylko z xp 32bit (i chyba starszych?). Jak masz nowszy system - masz pecha

Widziałem wprawdzie wzmianki o Viście, ale raczej w kontekście "problemów z"
Jeszcze jedno, flashowanie wiąże się z utratą danych w persistent storage. Dlatego przygotuj Sobie backup swoich plików które masz w pamięci wewnętrznej PDA.- Włącz tryb pre-bl (contacts + itask + reset)
- Wciśnij kalendarz żeby wybrać USB. Pozornie nic się nie stanie, ale pda przełączy się w tryb usb.
- Wsadź pda do kołyski (craddle). Nadal pozornie nic się nie dzieje, active sync milczy
- Uruchom program do flashowania - powinien być razem z romem - u mnie był to hpRUU_v4.exe
- Uzbrój się w cierpliwość
- Po zakończeniu flashowania KONIECZNIE wykonaj TWARDY reset [Calendar - Messaging - Power - Reset - boże jak to się ciężko wciska razem
]. Bez tego nowy system nie będzie działał poprawnie!
powodzenia

StarLight