No wiec tak. Stalem sie posiadaczem spv c550. Wczesniej mialem c500. Od razu co zrobilem- to wgralem tcmpm playera i filmik, ktory uprzednio skonwerterowałem przez pocket divx encoder. Właczyłem filmik przez tcmpm. I niestety w trybie pełnoekranowym film zajmował moze połowę ekranu. (oczywiscie film był skonwerterowany prawidłowo- na dobrą rozdzielczosc- odpowiadającą w 100% rozdzielczosci ekranu). Ponowilem próbe z innym filmikiem- to samo. Chwilowo olałem temat- sprobowalem wgrać gry. Odpalam wormsy- to samo! gra nie jest w trybie pełnoekranowym, zajmuje jakies 1/2 ekranu, obraz jest wycentrowany na środku. Uruchamiam kolejne gry- to samo! Coprawda pozniej z filmami w tcmpm playerze sobie poradziłem (w ustawieniach video zmienilem sterownik z GAPI na GDI), ale nie mogę sobie poradzic z grami. Myślałem rozwnież ze problem moze byc w tym ,ze ja active synca, ktorego mam zainstalowanego na kompie, wczesniej używałem do c500, ktory to ma mniejszą rozdzielczość. Pomyslalem ze moze podczas instalacji active sync (instalacje robilem jak mialem jeszcze c500) program jakos "dostosował się" do rozdzielczosci c500 i teraz konwerteruje mi gry włąsnie w tej rozdzielczości. Wiec odinstalowałem activesync, pobrałem z sieci najnowszego- podlaczam telefon- instaluje wormsy ....to samo!!!! Nie wiem- być mzoe podczas odinstalowania active sync zostały jakieś "śmieci", ktore to nadal uważają, ze mam c500

A moze problem lezy gdzie indziej?
Nie wiem co jest grane, moze ktos ma jakis pomysł?
z gory dziekuje za zainteresowanie i pozdrawiam