Spv C550 oraz Spv c600

• 2 Odpowiedzi
  • 1243 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jasse

• **
  • 180
Spv C550 oraz Spv c600
« dnia: Maj 09, 2006, 15:52:36 »
Witam!

Jestem posiadaczem SPV m3000 i myśle nad wymiana na ktoryś z w/w modeli.
Mam pare pytan :
1. Jak sprawdza się dzwięk mp3 w tych telefonach ?! Tak jak W mda compact ?!
2. Ile bateria trzyma przy słuchaniu muzyki ?!
3.Maja stabilniejsze i  szybsze systemy niż spv m3000 ?

Pozdrawiam

*

Offline puniu

• **
  • 109
  • Sprzęt: XDA EXEC, Toshiba g810, SPV c600
Spv C550 oraz Spv c600
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 10, 2006, 12:45:37 »
przy intensywnym uzywaniu telefonu (rozmowy + sluchanie muzyki) spv c600 trzyma do 4 dni
jakosc dzwieku zadowalajaca - oczywiscie lagodny basik dodatkowo by sie przydal ale nie ma co narzekac
jesli chodzi o system to raczej nic szybciej nie bedzie bo to tez wm5 a moze nawet wolniej bo slabszy procek (chyba)
co do stabilnosci - uzywam go od ponad miesiaca i dopiero raz udalo mi sie sprowokowac go do zawieszenia ale wtedy to konczyla sie bateria, sluchalem mp3 i zadzwonil telefon i w miedzyczasie przyszedl sms

*

Offline ..::przemek::..

• 326
  • Sprzęt: iMac G4 Flat Panel - piekny :) | Palm T|T3 | Motorola V6 Maxx | iBook G4 - pol zywy :(
Spv C550 oraz Spv c600
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 10, 2006, 14:51:29 »
Moja spv tylko raz zawiesil kumpel, ale on ma do tego zdolnosci. Ostatnio nawet zawiesil mu sie kalkulator :D Pod wzgledem stabilnosci dziala lepiej niz moj laptop z win xp. Zdaza sie jej zamulic, ale to jak naprawde cos sie dzieje w tle co mocno obciaza procesor. Filmy podobno da sie ogladac, ale dla mnie 4 cale w toshibie kumpla to malo ;) Da sie sluchac mp3 i spokojnie smsy pisac lub grac w wormsy, bo np. sx1 jak sie slucha mp3 i chce wejsc w sms'y to strasznie zaczyna ciac. Tak ogolnie nie jest zla, ale ja jednak wole cos z dotykowym.