SPV C550 - oprogramowanie.

• 2 Odpowiedzi
  • 1032 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline czemu

• 32
    • http://bash.org.pl
SPV C550 - oprogramowanie.
« dnia: Marzec 12, 2006, 10:24:01 »
Witam,

Szukam, szukam i niekoniecznie mogę znaleźć. Może mi ktoś pomoże?

Chciałbym program do telnetu i ssh, najlepiej darmowy, ewentualnie płatny z opcją trial. Możecie coś doradzić?

Druga sprawa - chciałbym zrobić hard reset, mam simlocka na Orange UK i nie mam karty sim tejże sieci. Co zrobić jak simlock po resecie mi 'wróci'? Wiem jak ściągnąć, ale nie widziałem poradnika 'jak to zrobić' bez karty. Coś polecicie?

Trzecie pytanie - czy można wgrać do tego telefonu Windows Mobile 5? Jeśli tak to gdzie mogę szukać (jeżeli to niezgodne z regulaminem forum to proszę na priv, jeśli to nie sprawi problemu).

Po czwarte - czy znajdę gdzieś polski T9 _bez_polskich_znaków_?

I wreszcie piąte - zainstalowałem sobie jakieś pluginy, które teraz się ładują przy wchodzeniu do menu start (widoczna ikona obok stanu zasilania, czy zasięgu). Niestety, nie wiem jak to teraz wywalić - w 'add/remove programs' tego nie ma, task manager tego nie widzi. Jest jakiś manager autostartu może?

Dzięki za odpowiedzi.

Ad. pytanie 5
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 12, 2006, 11:35:19 »
Na pozostałe kwestie nie bede sie wypowiadal, bo mam C500 i nie wiem jak to jest w 550-atce, natomiast w sprawie 5 pytania to wszystko co znajduje sie w menu start znajdziesz w katalogu \Storage\windows\Start Menu (podobnie jak i w zwyklym systemie). Tam znajdują sie linki (pliki .lnk) do programów które widzisz w menu start i zapewne są tam też link bądź pliki których chcesz sie pozbyć

Ad. pytanie 5
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2006, 11:36:19 »
Na pozostałe kwestie nie bede sie wypowiadal, bo mam C500 i nie wiem jak to jest w 550-atce, natomiast w sprawie 5 pytania to wszystko co znajduje sie w menu start znajdziesz w katalogu \Storage\windows\Start Menu (podobnie jak i w zwyklym systemie). Tam znajdują sie linki (pliki .lnk) do programów które widzisz w menu start i zapewne są tam też link bądź pliki których chcesz sie pozbyć