Ochrona zapisu/odczytu

• 3 Odpowiedzi
  • 704 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ochrona zapisu/odczytu
« dnia: Luty 17, 2007, 19:29:16 »
Witam. Chcialem popracowac nad spolszczeniem do SPV C550, częściowe juz mam ale duża część plików do spolszczenia znajduje się w katalogu WINDOWS do ktorego ani z ktorego nie mozna nic skopiowac
czy da sie jakos ominac ta blokade?

szukalem info na forum ale albo zle szukalem albo nie ma

pozdrawiam i dzieki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

*

Offline bikekowal

• 13104
Ochrona zapisu/odczytu
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 17, 2007, 19:59:28 »
spolszczenie już jest, jeden z klubowiczów je opracował, poszukaj i skontaktuj się z nim.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Ochrona zapisu/odczytu
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 17, 2007, 20:59:01 »
ja mam te spolszczenie, o ile to on sprzedaje na allegro
ale jest nie dopracowane, mam na mysli teksty w "setting-sounds" i innych
w kazdym badz razie temu spolszczeniu jeszcze sporo brakuje do doskonalosci. w tym ktore dostalem juz sporo rzeczy poprawilem ale nadal pozostaje mi nie rozwiazana kwestia tych tekstow w ustawieniach

dlatego jesli ktos wie jak wylaczyc te zabezpieczenie katalogu WINDOWS to prosze o odpowiedz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ochrona zapisu/odczytu
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 27, 2007, 15:28:02 »
czy ktos jakis pomysl jak to pominac? a zwlaszcza jak usunac zbedne dzwieki itp z katalogu WIndows?

ps. jak zmienic taki pomaranczowy banner z napisem ORANGE, ktory pokazuje sie np przy dzwonieniu? I jeszcze logo orange przy starcie fona?