Kto ustepni mi kilka wpisów w rejestrze SPV C550 Plis

• 5 Odpowiedzi
  • 1617 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 01, 2006, 21:25:39 »
Hey mam maly problem bo probowalem zrobic sobie T9 i jak zaczelem zmieniac. prosilbym o orginalne klucze(w spv c550 z wm3se) dla:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Layouts\e0010409] obydwa klucze i wartosci

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\IME]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\MUI\LDBS]

Dzieki bardzo za pomoc bo nie chce mi sie robic Resetu :-)

pozdro

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 03, 2006, 10:59:37 »
ja tez prosze. troche tam namieszalem a zapomnialem zrobic backup rejestru przed kombinacjami. niby wszystko dziala ale wiem ze nie jest tak jak orginalnie.

komus udalo sie moze odpalic polski t9 na spv c550 ????

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2006, 11:02:19 »
Ja wam podesle ,tylko powiedzcie jak mam to zrobic :)

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 03, 2006, 14:48:36 »
No witam i dzieki wszyskim za "podesłanie" wpisów !! Jestem zobowiązany naprawde !!  :evil:

"Logrus_FH" Mi sie udało odpalic działa jak nalezy, a tutaj masz linka do opisu:

http://mpxcorner.ovh.org/readarticle.php?article_id=6
Rob tak jak piszą ale zamiast "\Mounted Volume\T9\" tej sciezki podaj "\Storage\Application Data\T9\" Zachowuj duze litery i pisz dokladnie bo mi sie pomylila jedna literka i nic nie moglem zrobic.

zainstaluj sobie  Mobile Registry Editor ( do odpalenia potrzebny jest ze stronki microsoftu plik o nazwie dotnetfx.exe to jest program .NET Framework 1.1) I bedziesz mogl edytowac rejestr zdalnie na kompie Polecam

Pozdro jak cos to pisz ja postaram sie pomoc w PRZECIWIEŃSTWIE DO INNYCH

Pozdro

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 03, 2006, 23:49:16 »
mowiac szczerze bylem juz na tej stronce i probowalem wlasnie wtedy mi sie pogubily niektore klucze.
ale mi to rozwiazanie nie dzialalo. to znaczy niby slownik dzialal wyswietlal wlasciwie podpowiedzi itd. ale nie mogl dopisywac brakujacych slow co bardzo przeszkadza.
ja kozystalem z plikow wyciagnietych z roma RUUv1.00Inst1.1.31.22_DangaardSKU2_1.1.114.135_Ship.exe
moze w tym problem.

powiedz mi czy kozystales z tych plikow ze slownikiem ktore sa w opisie ktory mi podeslales ????

do edycji rejestru uzywam smartione (tez mozliwosc edycji z kompa)

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 04, 2006, 10:22:52 »
tak z tych plikow dokladnie korzystam ale nie probowalem czegos dodawac do slownika bo u mnie jak narazie wszystko jest :-)

Powodzenia