Wizard czy SE P910i

• 6 Odpowiedzi
  • 943 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wizard czy SE P910i
« dnia: Marzec 10, 2006, 23:44:47 »
Mam pytanie do uzytkowników Wizarda. Stoję przed dylematem czy wymienic mojego SE P910i na Wizarda czy nie?
Nigdy nie mialem wczesniej PDA , chcialbym wiedziec czy dobrze sie spisuje jako mp3 player, czy sa jakies dobre programy pod WM 5.0 do odtwarzania muzyki, czy mozna sterowac playerem za pomocą klawiszy (zmiana utworu, głośniej , ciszej itd) czy tylko na ekranie dotykowym?
Na UIQ jest taki program do odtwarzania filmow Smartmovie , czy jest tez wersja na WM 5.0 ? Czy filmiki chodz płynnie odtwarzane w tym programie?
Wielkie dzieki za jakiekolwiek rady i odpowiedzi
Pozdrawiam

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2006, 23:48:27 »
z tego co piszesz wnioskuję, że chcesz mieć telefon z grajkiem mp3 i wideo ... jeśli tak, to zostań przy SE
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline pyr77

• 335
  • Sprzęt: iPhone 3GS 32GB; Galaxy Note
Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2006, 01:18:14 »
Jestem uzytkownikiem wizarda od kilku dni a z se p800/900/910 mialem tylko troche doswiadczenia "dotykowego". Nie wiem jak jest z programami na uiq, ale moge powiedziec jedno - jezeli piszesz cokolwiek na swoim telefonie, sms-y, maile czy nawet ksiazki, to odpowiedz jest prosta - wizard. Mysle, ze oprogramowania wszelakiej masci tez znajdzie sie wiecej na WM5, to tylko kwestia czasu.
A co do mp3, to dobre sluchawki. Co do filmow, to mysle, ze wizard nie jest gorszy od se.
Mysle, ze to doskonale rozwiazanie dla osob skierowanych bardziej na reczne wprowadzanie danych (mam na mysli wizarda).

Pozdrawiam
Piotr

Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 11, 2006, 09:36:56 »
Co masz na mysli pisząc - ręczne wprowadzanie danych (to ze trzeba duzo skrobac rysikiem? Mojego P910 obsluguje w zasadzie bez rysika)
A co do MP3 to najbardziej mi zalezy na odpowiedzi czy obsluga playera wymaga stukania rysikiem czy moge podstawowe polecenia (stop, play,  vol , itd wykonywac klawiszami, joyem?
pozdawiam

*

Offline pyr77

• 335
  • Sprzęt: iPhone 3GS 32GB; Galaxy Note
Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 11, 2006, 14:57:46 »
Wlasnie mialem na mysli nie skrobanie rysikiem tylko klawiature.
Zaden inny telefon/notatnik tego typu nie ma tak dobrej (akuratna wielkosc, wygoda obslugi) klawiatury.
To oczywiscie moje (i nie tylko) zdanie.
Najlepiej przeczytaj ponizszy superhipertest:
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=10853

Pozdrawiam
Piotr

Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 11, 2006, 15:20:49 »
czytale test, ale niestety nic o funkcji mp3 playera autor nie napisał. Wiem ze to pewnie nie jest głowny cel dla ktorego kupuje sie ten sprzecik ale dla mnie to dość ważne:) Muszę  podjąć decyzje do poniedziałku, więc mam mało czasuy do zastanowienia! Mogę wymienic mojego rocznego P910 na Wizarda z doplata 450 PLN, chyba warto?

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Wizard czy SE P910i
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 11, 2006, 15:31:48 »
czy warto, to się przekonasz sam
a co do obsługi playerów mp3 przy pomocy klawiszy sprzętowych - jest to jak najbardziej do ustawienia (nawet systemowy WMP to ma ;))
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'