Pomocy z Qtek 8060 - wisi na ladowaniu systemu

• 3 Odpowiedzi
  • 835 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 14, 2007, 23:40:54 »
Witam!
Mam dosyc spory problem z moim Qtek 8060, ponieważ zawiesza się on na ładowaniu systemu na ekranie z "Windows Mobile" (ekran z napisem "Qtek - keep the world on one" przechodzi dobrze :p).

Wgrywałem sobie jakieś głupawe gierki i emulator Gameboya który się zawieszał.. i resetnąłem go właśnie w tej sprawie i wtedy wystąpiła ta "przygoda" :/  :S

Sądzę, że błąd jest gdzieś w systemie, bo podczas ładowania kontrolka od bluetooth raz mignie a potem wszystko się zawiesza.. podświetlenie nie reaguje nawet gdy naciskam klawiaturę.. kompletnie zwieszony.. nawet jak go podłączam pod stację dokującą to nic nie wykrywa.. w sumie w tym stanie normalnie jeszcze go nie wykrywało.. dopiero jak musiałem podac pin.

Może mi ktoś poradzi co z tym robic i/lub jak wykonac hardreset na 8060..  :(

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2007, 17:00:53 »
szczere dzieki za pomoc.. widze forum tetni zyciem...

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 23, 2007, 18:50:48 »
nie wiem jak to to wygląda itepe, ale zobacz na przyklejonych w tym dziale jest tam hardreset SDA czy coś takiego...
ogólnie chodzi o to, że na wyłączonym fonie naciskasz i trzymasz lewy i prawy softkey (te pod ekranem) i naciskasz power.
jedni mówią naciskasz power, inni że trzymasz... próbuj i tak i tak...
ale wtedy oczywiście wszystko tracisz...

próbowałeś podłączyć do kompa?? może jakoś tak się da...

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 24, 2007, 13:38:11 »
Cytat: "seaseacker"
nie wiem jak to to wygląda itepe, ale zobacz na przyklejonych w tym dziale jest tam hardreset SDA czy coś takiego...
ogólnie chodzi o to, że na wyłączonym fonie naciskasz i trzymasz lewy i prawy softkey (te pod ekranem) i naciskasz power.
jedni mówią naciskasz power, inni że trzymasz... próbuj i tak i tak...
ale wtedy oczywiście wszystko tracisz...

próbowałeś podłączyć do kompa?? może jakoś tak się da...

"nawet jak go podłączam pod stację dokującą to nic nie wykrywa"
próbowalem..

dobra już działa ale dzieki za checi