Uśmiecham się do szczęśliwych, którzy mają s740.
Napiszcie proszę trochę więcej o waszych wrażeniach.
Mam w tej chwili Samsunga Omnię, ale nie jestem do końca z niego zadowolony (zbyt płaski i wyślizguje mi się z rąk, koszmarne wprowadzanie tekstu za pomocą ekranu, niezbyt przemyślany interfejs telefonu i książki adresowej, i parę innych drobiazgów).
Przez krótką chwilę miałem s710 i bardzo przypadł mi do gustu - tyle, że był za wolny, nie miał GPS, nie udało mi się zainstalować jednego z programów, które są niezbędne w mojej pracy. Ale wygoda obsługi - super.
Ja głównie korzystam z telefonu i książki adresowej, pewnego programu-bazy danych, który teoretycznie powinien ruszyć pod każdym WM (Epocrates), słowników językowych oraz nawigacji satelitarnej.
Wiem, że pod smartphonami z nawigacją jest problem, bo większość wymaga dotyku, ale od biedy i z bólem z mojego ulubionego TomToma przesiądę się na Garmina XT (Automapy nie toleruję, choć ładnie działała na s710).
Napiszcie jak s740 leży w ręce, czy jest wystarczająco płaska, żeby nosić w kieszeni koszuli (tu Omnia jest nie do pobicia!), jak klawiatura i wygoda obsługi zainstalowanego WM, czy są jakieś oczywiste plusy lub minusy w codziennym użytkowaniu.
Biję się z myślami co do zmiany Omnii na s740... w końcu 1600 zł piechotą nie chodzi...