LG SavaJe Co wiecie na Jego temat...

• 9 Odpowiedzi
  • 1075 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 12, 2007, 21:51:25 »
Witam, zakupilem od znajomego bardoz zadki telefon jakim jest LG SavaJe oparty na systemie Java. Nie znam sie na nim, wiem ze ma wiele przydatnych funkji ale nie wiem co i jak. Mozecie mo pomoc i podeslac mi troche informacji na jego temat?? Obecnie mam problemy z tym czy ten tel ma podswietlana klawiature  :S i jesli ma to nie mam pojecia jak wlonczyc to podswietlenie  :) Prosze bardzo o pomoc w znalezieniu informacji na temat tego teleofnu.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2007, 09:41:03 »
Faktycznie rzadki ten telefon, bo nawet wszechwiedzące google nic nie znalazły. Jeśli jest oparty na javie, to i tak szukasz  w nieodpowiednim miejscu. Poproś o przeniesienie tego wątku do HYDE PARK. A jaki język ma ten telefon?
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 13, 2007, 10:01:38 »
eee tam, Google wszystko znajdą ;)
choćby taki fon

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 13, 2007, 13:23:12 »
niestety padla mi tasma od wyswietlacza i fon przestal wyswietlac cokolwiek na lcd :(  :wkurzony:  :wkurzony:  :( i teraz musze go sprzedac bo watpie zeby jakis serwis potrafil to zrobic, chyba ze zna kots jakies miejsce gdzie robia tasmy lcd na wzor poprzedniej

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 13, 2007, 14:18:42 »
A ile chcesz za ten sprzęt?
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 13, 2007, 16:43:22 »
nie wiem jeszcze, jesli jestes zainteresowany podaj propozycje na PW napewno rozwaze. a wracajac do tematu jest gdzies w polsce jakas firma ktora dorabia nietypowe tasmy do wyswietlaczy itp?? czy wogle nie ma mozliwosci na takie cos?

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 13, 2007, 16:51:44 »
a rozbierales go juz?

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 13, 2007, 17:01:52 »
tak, patrzylem czy czasem tylko tasma si enie wypiela ale w miejscu gdzie sie zagina podczas zsowania i rozsowanie powstalo male pekniecie tasmy na srodku ;/ tasma z jednej storny jest wpinana w plyte glowna a z drugiej ma gniazdo do ktorego wsowa sie styki z lcd i złancza na zatrzask

*

Offline R.E.D.

• 484
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 13, 2007, 17:20:15 »
Cytat: "motorzeszow"
teraz musze go sprzedac bo watpie zeby jakis serwis potrafil to zrobic, chyba ze zna kots jakies miejsce gdzie robia tasmy lcd na wzor poprzedniej

w tej wypowiedzi wnioskuje, ze nie byles sie pytac, wiec dlaczego twierdzisz, ze to jakas niestandardowa tasma? mysle, ze moze byc wykorzystywana w w ielu modelach.

skoro go rozkreciles to popytaj sie w serwisach zeby ci zalatwili taka tasme i zanies ta na przymiarke - moze cos znajda ;)

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 13, 2007, 17:25:22 »
byłem w jednym z lepszych serwisow w moim miescie, stweirdzili ze nie dadza temu rady, pozatym patrzylem na allegro za tasmami to nie znalazlem takowej, patrzylem rowniez w wyszukiwarkach czy znajdzie cos pod pojedziem flex conections LG ale zadna z tych tasm nie odpowiadala wygladem tej ktora jest zainstalowania w tym lg