error termometr spv e 100

• 8 Odpowiedzi
  • 1080 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 16, 2005, 13:21:54 »
Witam wszystkich , mam problem z moim spv kopiuje do telefonu sciągnięty termometr rozpakowuje go i kopiuje do telefonu do akcesoriów (tam gdzie są gry itd. )po chwili chce uruchomić termometr i wyskakuje mi error -jest coś napisane w tym stylu ,że nie ma certyfikatu  czy coś takiego czy możecie mi pomoc w tej sprawie, na forum szukałem ale raczej nikt nie ma takiego czegoś jak  ja z moim telefonem .

I jeszcze jedno kupiłem sobie karte 128 mb. takiej firmy z aukcji  Karta RS-MMC firmy PRETEC i chciałbym sie dowiedzieć jak mam ja sprawdzić czy ona jest dobra czy telefon ja wykrywa aha mam program activesynh i on działa łączy sie z telefonem .

Czy możecie mi pomoc i odrazu mówie ,że na telefonach nie znam sie i nie wkurzajcie sie na mnie bo na forum naprawde sprawdzałem i nie mogłem znaleźć tego zagadnienia góry dzieki za pomoc.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 17, 2005, 01:49:27 »
Masz blokade Microsoftu, ktora nie pozwala instalowac i uruchamiac oprogramowania, na ktore nie ma specjalnej licencji. Poczytaj na tym forum jak zdjac taka blokade.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2005, 17:17:48 »
ok wszystko zrobiłem w telefonie wyświetliła mi sie wiadowość Your handset has had its certifikate securiti enabled.

la securite de certifikate de votre mobile est activee.

skopiowałem sobie ten termometr a ten zakichany telefon dalej chce odemnie jakiś certyfikat  jaki to już nie wiem ? może wy coś wymyślicie .

*

Offline kanczug

• 19211
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2005, 21:26:59 »
Co zrobiles? Zdjales blokade Microsoftu? Najwyrazniej nie...

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 18, 2005, 22:11:24 »
ok już wszystko chodzi ,blokada microsoftu sciągnieta simlock też i wszystko jest ok ,ale jak kupiłam okazjonalnie tego spv-a nie miał nic kupiłem ładowarke ,stacje dokujacą , i barerie nową a poblem jest w tym, że  nie chce mi go ładować ta lampka (zielona ) sie swieci jak włoże telefon do stacji dokującej i tak może stać w niej cały dzień i nic lampka sie świeci a fona nie ładuje co jest dodam też ,że zrobiłem reset telefona i nic .

*

Offline kanczug

• 19211
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 18, 2005, 22:56:17 »
Ktos juz pisal cos na temat bezpiecznika gniazda ladowania... poczytaj watki z dwoch ostatnich tygodni to znajdziesz.

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 19, 2005, 00:20:08 »
No dobra ktoś tam pisze o takim problemie , inni podaja strony do forum ale w jezyku angielskim mój nie jest dobry może ktoś coś podpowie co tam zrozumiał bo ja nic nie wiem w sumie co mam myśleć co z tym fonem zrobić czy sprubować wgrać nowy rom tylko jak nie zabardzo wiem z tego co czytam tu na forum to nie wiem  dalej jak to robic może ktoś po chłopsku mi to wytłumaczy jestem poczontkujący w tych sprawach ,może ten rom pomoże już sam nie wiem mam dosyć juz co chwile coś bateria jest druga nowa czyli odpada to ,że jest do kitu no sam juz nie wiem może wy coś pomożecie  prosze :(

*

Offline kanczug

• 19211
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 19, 2005, 11:22:02 »
Tak jak juz pisalem... jest to pewnie bezpiecznik, ktory trzeba z tego co wiem wylutowac i zastapic nowym. Potrafisz zrobic cos takiego? Pewnie nie...

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 19, 2005, 12:21:43 »
Witam

No dobra to jest bezpiecznik a czy ktoś ma z was tu na forum namiary który to jest (jakaś fotka płyty telefonu gdzie jest ten bezpiecznik  ) i gdzie można taki bezpiecznik dostac żeby go wymienić ,czy taka operacja jest trudna i może ile ona będzie kosztować .Bo z tego co wiem we Wrocławiu co niedziele jest giłda elektroniki i tak są jacyś spece tylko nie wiem czy to jest prawda może oni by to wymienili co prawda do Wrocławia mam 170 km. to nie jest problem .