[StarTrek] Poszukiwany: Rom z językiem lub ewentualnie T9 polskim do Qtek 8500

• 2 Odpowiedzi
  • 1259 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline raptoor

• *
  • 54
    • 5h.pl - Darmowe domeny i aliasy dla webmasterów
  • Sprzęt: HTC HD2
Teoretycznie wystarczyłby mi T9 Polski, angielskie menu nie jest takim dużym problemem dla mnie.
Szukam, próbuje i nic :/
Znalazłem kilka przepisów, przetestowałem dwa i na razie nic :/
Czy ma ktoś 100% sposób na wgranie polskiego słownika T9? :>
Pozdrawiam,
Szymon.
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2010, 13:41:39 wysłana przez revanmj »

*

Offline R.E.D.

• 484
a próbowałeś wgrac słownik t9 do którego linki są podane w tematach z nowymi romami do htc tornado?
generalnie to hardware jest ten sam tylko w innym opakowaniu :wink:

*

Offline raptoor

• *
  • 54
    • 5h.pl - Darmowe domeny i aliasy dla webmasterów
  • Sprzęt: HTC HD2
Odp: Poszukiwany: Rom z językiem lub ewentualnie T9 polskim do Qtek 8500 / StarT
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 15, 2008, 08:39:42 »
Tzn. ostatecznie, znalazłem programik, który ściąga blokadę z Windowsa.
Nie wiem czy każdy się orientuje co to takiego, bo ja na samym początku nie wiedziałem, że coś takiego istnieje, w swoim M3000 nie było czegoś takiego.
Ci, którzy nie wiedzą co to, już tłumaczę. Windows ma w sobie zabezpieczenie / blokadę przed instalacją programów bez powiedzmy certyfikatu / podpisu od Microsoftu, czy jakoś tak :P
A dowiedziałem się tego na [PIRACTWO] [PIRACTWO]/readarticle.php?article_id=57] w tym artykule[/url].
Jest tam też link do programu, który ściągnie te zabezpieczenie.
Tak też zrobiłem.
Moim kolejnym krokiem było ściągnięcie paczki .cab, z polskim T9 z tąd: [PIRACTWO]/readarticle.php?article_id=47]Słownik T9 smartphone![/url] (użyłem pierwszego sposobu) i zainstalowanie go.
I to wsio :]

Co do polskiego systemu / romu, to znalazłem na allegro użytkownika smartphone-org, który jest administratorem strony, z której dowiedziałem się jak, i pobrałem powyższe pliki. Oferuje / oferował polską nakładkę na windowsa mobile 5.0.
Jeszcze nie otrzymałem jej i nie wiem jak działa / jakiej jest jakości, ale jestem dobrej myśli.
Pozdrawiam.