W CWM robiłem wipe data, wipe cache, wipe dalvik - bez efektu

Próbowałem też wgrać OrDroid, rom z CM (każdy z odpowiednim kernelem, oczywiście) i za każdym razem instalacja przebiegała bez problemu, a potem po reboobie wisiał na białym logo.
Mam model S-ON, hboot 1.36, bootloader odblokowany
Poprosiłem o pomoc na xda:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119470i udało mi się wgrać custom rom z ICS, więć przynajmniej HOX działa. Inna sprawa, że dalej nie mogę zrobić upgrade do JB. Nie mogę przywrócić stockowego kernela - wyskakuje błąd: cannot load "recovery.img", a bez tego nie będę miał "pełnego" stocka, żeby zrobić OTA.
Mam hboot 1.36 więc powrót do stocka ICS przez RUU 2.17.69.2 też chyba nie wchodzi w rachubę.
Niestety nie mogę znaleźć RUU 3.16.69.3, a w tym jeszcze upatruję szansę dla mnie na JB.
Chyba, że ktoś ma inny pomysł. Chętnie wysłucham, bo jestem w kropce. Serwis nie wchodzi w rachubę, bo jak ich znam to wymienią płytę i zawołają z 1000zł

OK. Sprawa okazała się banalnie prosta. Wszystko poszło bez problemu na innym kompie
W domu mam win vista. Wziąłem HOX'a do pracy. Ściągnąłem jeszcze raz pliki fastboot i na win xp poszło wszystko bez problemu. Zmieniłem recovery na TWRP i teraz śmigam na ViperX 3.3.3.
Nie wiem tylko czy winne były pliki fastboot'a, czy mój komp?