Martwy Desire

• 3 Odpowiedzi
  • 2386 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Martwy Desire
« dnia: Wrzesień 29, 2010, 22:32:21 »
Witam,

Dziś dostałem nowiutkiego Desire. Długo się nim nie cieszyłem, bo po naładowaniu baterii po prostu nie wstał, zatrzymał się na ekranie z napisem HTC i tak mu zostało. Może to wynikać z tego że włączyłem go bez ładowania na początku i sam się potem zresetował, nie wiem. Próbowałem go podnieść na recovery, ale nic to nie daje. resetuje się, potem wibruje, wyłącza się 3 razy i na koniec 7 razy włącza wibrację. Co z tym zrobić? Jakieś pomysły czy oddać od razy do serwisu? Kupiłem w playu i nie wiem ile będę musiał czekać na naprawę, dlatego chciałbym spróbować jakichś prostych sposobów sam...

Z góry dzięki i pozdrawiam!

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Martwy Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2010, 22:34:58 »
serwis
moja MM padła po 30 min.
wymiana płyty głównej i będzie  :ok:

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2010, 23:24:11 »
Jest jeszcze jeden objaw. Po zawiasie - jełop nie daje się wyłączyć przyciskiem power... W pewnej chwili, nawet po wyjęciu baterii ekran nadal świecił przez dobre 10-15 sekund! WTF? :) Po wyjęciu baterii na około 15 minut jełop wstał, zapytał o pin do karty i następnie upadł znów na łeb świecąc ekranem z logo HTC. Wygląda na to że działa chwilę po wyjęciu na dłużej baterii, jak dla mnie dziwne, może jacyś magicy wiedzą o co chodzi...

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 07, 2010, 10:12:32 »
Musze przyznac ze mialem podobne problemy i moj poszedl na serwis wczoraj dam znac co i jak a u Ciebie jak problem juz naprawiony ja mialem mojego diesire 2 tygodnie po tym co czytam przekonuje mnie mysl ze zle wybralem kupujac htc.