0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja mam od 13.02 ...potwierdzam to co pisze przedmowca.. start z ekranami Ery, ikona do blueconnecta i w zakladkach jedna z nich to strona ERY .. blueconnecta i zakladke mozna wyrzucic w ciagu paru sekund.. pzdr
A gold carda trzeba robic w przypadku Ery?
w jaki sposób można to usunąć ?
Witam.1)Czy HTC Desire z Ery, zakupiony teraz w lutym posiadać będzie simlocka? Czy WSZYSTKIE TELEFONY Ery są już bez simlocka? Kupiłem telefon na Allegro i zastaniam się czy jest szansa zeby był simlock...2) Czy HTC z Ery posiada jakieś dodatkowe dziadostwa opertatora czy jest poprostu "czysty"?
2 - Era zawsze jakieś śmieci dodaje, nie ma się tym co martwić, nie dodają tyle co orange
Cytat: jansol w Luty 26, 2011, 12:01:22w jaki sposób można to usunąć ? ikonke od blueconnecta przytrzymujesz na ekranie troszke dluzej i po chwili otworzy Ci sie na dole opcja USUN, przeciagasz tam ikonke i juz jej nie masz ..zakladke ERY tez prosto usunac.. odpalasz jakas zakladke (niewazne czy jestes podlaczony do neta czy nie) - teraz MENU -> Zakladki -> MENU -> USUN .. zaznaczasz ktore chcesz wywalic , klikasz w przycisk GOTOWE i juz jej nie ma ..pozdr