Uchwyt samochodowy

• 6 Odpowiedzi
  • 3332 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline paja

• **
  • 101
  • Sprzęt: Toshiba G900
Uchwyt samochodowy
« dnia: Wrzesień 14, 2011, 11:58:06 »
Witam, mam problem ze znalezieniem uchwytu samochodowego do Desire Z, ale takiego żeby gniazdo ładowania było dostępne. Znalazłem coś takiego dla Desire i zastanawiam się czy "Zetka" też by się w tym dobrze trzymała. Wymiary mają prawie takie same, jedynie ta grubość. http://allegro.pl/uchwyt-antyshock-htc-desire-usb-ladowarki-folia-i1797053782.html

*

Offline SzczeMar

• 9
  • Sprzęt: HTC Desire Z
Odp: Uchwyt samochodowy
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2011, 18:33:43 »
Ja kupiłem uchwyt dedykowany HR i do niego głowice firmy Carcomm. Użytkuje ja od początku wakacji i mogę śmiało polecić. Uchwyt jest dedykowany dla Desire Z, jest nawet możliwość rozłożenia klawiatury telefonu w uchwycie. Dodatkowo telefon w tym uchwycie może być użyty jako rejestrator podróży (program: AutoBoy BlackBox) ponieważ elementy uchwytu nie ograniczają pola kamery telefonu. Poniżej wklejam zdjęcia tego uchwytu.

Pozdrawiam,
Marcin Szczepara

*

Offline paja

• **
  • 101
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 16, 2011, 10:16:16 »
SzczeMar dziękuję za konkretną odpowiedź. cena takiego zestawu jak patrzyłem to 100zł, trochę drogo jak dla mnie, ale zobaczę ile pramii dostanę    B)  może sobie sprezentuję.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 16, 2011, 20:19:41 »
a moglibyscie wrzucic tutaj linki z allegro do tego kompletu, bo jakos nie potrafie znalezc.:P z gory dziekuje

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2011, 21:43:33 wysłana przez bartula »
SDTV team

*

Offline LegiaWarszawa

• **
  • 104
  • Sprzęt: I9100
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 22, 2011, 10:29:02 »
Ja mam od nokii taki uchwyt w ktorym rozsuwasz szerokosc telefonu - zmiesci sie tam chyba kazdy model tel, wejscie ladowarki nie jest zasloniete, tylko klawisze glosnosci tak. Ale spkojnie wystarcza, nie zauwazylem zeby mialo to jakis wplyw na rozsuwanie.
ostatnio była: Nokia 5800, E72, Desire_Z, SGS i9000
jest: SGS II i9100 oraz Samsung Omnia W i8350
i narazie nie zamierzam zmienic ani na SGS III ani na Note2 :D

*

Offline MirekZ

• 47
  • Sprzęt: HTC Desire Z ( było MDA Vario IV / HTC TyTN)
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 20, 2011, 17:18:59 »
Dzięki SzczeMar za podpowiedź co do wyboru głowicy, zakupiłem go jakieś dwa tygodnie temu i po krótkich testach też mogę go polecić!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.