Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Android OS
HTC Android
Desire Z
Uchwyt samochodowy
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Uchwyt samochodowy
6 Odpowiedzi
3330 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
paja
101
Uchwyt samochodowy
«
dnia:
Wrzesień 14, 2011, 11:58:06 »
Witam, mam problem ze znalezieniem uchwytu samochodowego do Desire Z, ale takiego żeby gniazdo ładowania było dostępne. Znalazłem coś takiego dla Desire i zastanawiam się czy "Zetka" też by się w tym dobrze trzymała. Wymiary mają prawie takie same, jedynie ta grubość.
http://allegro.pl/uchwyt-antyshock-htc-desire-usb-ladowarki-folia-i1797053782.html
SzczeMar
9
Odp: Uchwyt samochodowy
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 14, 2011, 18:33:43 »
Ja kupiłem uchwyt dedykowany HR i do niego głowice firmy Carcomm. Użytkuje ja od początku wakacji i mogę śmiało polecić. Uchwyt jest dedykowany dla Desire Z, jest nawet możliwość rozłożenia klawiatury telefonu w uchwycie. Dodatkowo telefon w tym uchwycie może być użyty jako rejestrator podróży (program: AutoBoy BlackBox) ponieważ elementy uchwytu nie ograniczają pola kamery telefonu. Poniżej wklejam zdjęcia tego uchwytu.
Pozdrawiam,
Marcin Szczepara
paja
101
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 16, 2011, 10:16:16 »
SzczeMar dziękuję za konkretną odpowiedź. cena takiego zestawu jak patrzyłem to 100zł, trochę drogo jak dla mnie, ale zobaczę ile pramii dostanę
może sobie sprezentuję.
Bono000
1
«
Odpowiedź #3 dnia:
Wrzesień 16, 2011, 20:19:41 »
a moglibyscie wrzucic tutaj linki z allegro do tego kompletu, bo jakos nie potrafie znalezc.
z gory dziekuje
bartula
385
«
Odpowiedź #4 dnia:
Wrzesień 16, 2011, 21:41:56 »
http://allegro.pl/super-oryginalna-dedykowana-glowica-htc-desire-z-i1825255207.html
http://allegro.pl/firmowy-antishock-uchwyt-hr-htc-desire-z-a7272-i1790241080.html
«
Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2011, 21:43:33 wysłana przez bartula
»
SDTV team
LegiaWarszawa
104
Sprzęt: I9100
«
Odpowiedź #5 dnia:
Wrzesień 22, 2011, 10:29:02 »
Ja mam od nokii taki uchwyt w ktorym rozsuwasz szerokosc telefonu - zmiesci sie tam chyba kazdy model tel, wejscie ladowarki nie jest zasloniete, tylko klawisze glosnosci tak. Ale spkojnie wystarcza, nie zauwazylem zeby mialo to jakis wplyw na rozsuwanie.
ostatnio była: Nokia 5800, E72, Desire_Z, SGS i9000
jest: SGS II i9100 oraz Samsung Omnia W i8350
i narazie nie zamierzam zmienic ani na SGS III ani na Note2
MirekZ
47
Sprzęt: HTC Desire Z ( było MDA Vario IV / HTC TyTN)
«
Odpowiedź #6 dnia:
Listopad 20, 2011, 17:18:59 »
Dzięki
SzczeMar
za podpowiedź co do wyboru głowicy, zakupiłem go jakieś dwa tygodnie temu i po krótkich testach też mogę go polecić!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »