Sposób na galerię albo coś w zamian ?

• 3 Odpowiedzi
  • 2127 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Roger from Cracow

• **
  • 152
  • Sprzęt: Touch Pro 2
Sposób na galerię albo coś w zamian ?
« dnia: Październik 18, 2011, 20:35:59 »

Generalnie problem znany chyba tutaj. Wkurzająca przeglądarka zdjęć, która po prostu nie wyświetla wszystkich zdjęć. Niedawno zrobiłem sobie serię zdjęć aparatem i teraz aby móc do nich dotrzeć, muszę odpalać przeglądarkę plików. Z pozycji galerii nie są dostępne. Dodam, ze już kasowałem na karcie SIM w katalogu DCIM wszystkie miniauturki w katalogu thumbnails. Nic to nie daje. Nie wiem gdzie jeszcze system trzyma informacje o tych zdjęciach.

Suma summarum da się zastąpić czymś sensownym galerię systemową ? Zainstalowałem jakąś aplikację darmową galeria++ ale nic to nie dalo...

Wkurza mnie to.

Roger

*

Offline Shiryu

• 907
  • Sprzęt: g900, SGS2, Wave 3, SGS4
Odp: Sposób na galerię albo coś w zamian ?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2011, 21:01:54 »
Testowałeś QuickPic?
Urzeknie Was moja historia? :P
Mitsubishi m320->Moto v547->HTC Tornado->Sgh-i600 (+g900)->Omnia 2->SGS2->SGS4

*

Offline Roger from Cracow

• **
  • 152
  • Sprzęt: Touch Pro 2
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2011, 21:13:27 »
Testowałeś QuickPic?

zaraz przetestuje. Powiem tak zainstalowałem kolejna aplikację do przeglądania zdjęć i Wiecie co ? Nie do wiary znowu nie widzi wszystkich cholernych zdjęć z katalogu DCIM/100MEDIA... nie mogę uwierzyć w to, że Google wypuściło takiego bubla w tej kwestii.

Roger

Połączone: Październik 18, 2011, 21:23:41
Testowałeś QuickPic?

działa DZIEKI
Nie pojmuje dlaczego system sobie z tym nie radzi...

Roger
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2011, 21:23:41 wysłana przez Roger from Cracow »

*

Offline Jeremy

• 616
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2011, 21:46:23 »
Przeglądarka w Desire Z (zakładam, że jedziesz na oryginalnym romie) to nie wytwór gugla, tylko htc. Taki szczegół ;)
Nie pytaj mnie, jak zrobić roota, jak wgrać nowy rom itd. Jeżeli nie potrafisz znaleźć tych informacji samemu lub też nie rozumiesz znajdujących się w Sieci i na tym forum instrukcji, to znaczy, że nie powinieneś się za to zabierać...