0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam, mi archiwum normalnie działa. Aby można było rootować desire z, trzeba mieć Androida 2.2 i podłączyć go z opcją HTC Sync, z wyłączonym oprogramowaniem HTC na komputerze
Cytat: paja w Październik 24, 2011, 18:57:22Witam, mi archiwum normalnie działa. Aby można było rootować desire z, trzeba mieć Androida 2.2 i podłączyć go z opcją HTC Sync, z wyłączonym oprogramowaniem HTC na komputerzeczyli na najnowszej aktualizacji androida nie pójdzie ?Generalnie mnie nie poszło. Niedawno się dopiero przesiadłem z WM i przyznam szczerze, ze na razie kiepsko się orientuje w tych mykach na andku. Roger
Mam podobnie. Tak czy inaczej u mnie wczoraj było tak. Na 2.3.3 i podłączona "zetka" tylko do ładowania, nie wykrywało urządzenia, po zmianie ustawianie na HTC Sync, program wykrył mi telefon, ale nie był wstanie zrootować. Zrobiłem downgrade według wątku z forum. Na starszym androidzie program dalej nie wykrywał zetki w trybie tylko do ładowania, jednak po przełączeniu na htc sync, została wykryta i bez problemu się zrootowała. A potem już tylko zmiana romu, i jestem bardzo zadowolony