Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
HP/Compaq
Wyświetlacz wymiana czy naprawa?
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
805 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
baqbaq
24
«
dnia:
Kwiecień 20, 2004, 17:37:34 »
Chodzi o ipaqa h 1940 matryca jest cała żadnej ryski wyświetlacz jest cały ładnie świeci, ale miedzy nimi jest szybka bez której dotyk wogóle nie działa(jest popękana). HP chciało by odrazu serwisować całość i oczywiście skasować krocie, może macie jakieś pomysły oczywiście oprócz kupna nowego może szklaż hmmm....
kanczug
19211
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 20, 2004, 17:45:07 »
Niestety watpie by ktos doradzil Ci cos sensownego. Tego po prostu nie da sie samemu naprawic, chyba ze kupisz odpowiednia czesc - owa szybke. Jest ona droga i niedostepna w naszym kraju.
Copperfield2000
130
Sprzęt: HTC Touch Pro
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 01, 2004, 08:35:56 »
Ja tez mam problem z peknieta matryca. Czy mozesz mi powiedziec, jak sie skontaktowac osobiscie z serwisem HP, bo jak dzwonilem do Wawy, to mnie odeslali na strone internetowa? Moge sie dowiedziec tez ile mnie wiecej kosztuje wymiana matrycy? Dzieki
DC
kanczug
19211
«
Odpowiedź #3 dnia:
Maj 01, 2004, 08:49:08 »
Zadzwon do MediaOffice. Oni prawdopodobnie beda bardziej komunikatywni jesli o to chodzi. Firma ta prowadzi serwis pogwarancyjny palmtopow HP/Compaq.
http://www.mediaoffice.pl
Copperfield2000
130
Sprzęt: HTC Touch Pro
«
Odpowiedź #4 dnia:
Maj 01, 2004, 12:44:16 »
Dzięki. Każdy chyba będzie bardziej komunikatywny niż kobieta z linii HP (chyba nawet nie wiedziała co to są palmtopy
.
DC
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »