Wymiana uszkodzonego ekranu w IPAQ 1945

• 4 Odpowiedzi
  • 607 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Copperfield2000

• **
  • 130
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
« dnia: Maj 14, 2005, 20:59:57 »
Mam Ipaqa 1945 z rozbitym ekranem dotykowym. Potrzebuję go wymienić na jakiś używany, byle nie uszkodzony i dodatkowo taniej niż serwisie HP. Ostatnio  były wątki o skupowaniu uszkodzonych palmtopów - przypuszczam, że ten biznes się też rozwinął w Polsce. Może ktoś ma takiego PDA z dobrym ekranem, który możnaby podmienić. Jeżeli tak to proszę o kontakt na copperfield@poczta.onet.pl z jakąś ofertą.

Dzięki,
W.
DC

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2005, 22:10:42 »
szukanie igly w stogu siana - 99% uszkodzonych PDA to wlasnie rozbite LCD (no sa jeszcze sytuacje uszkodzenia ROM ale to idze naprawic) - pozostaje ci albo sciagac ekran na wlasna reke z zagranicy (koszt ok 50%-70% nowego PDA) albo uznac 1945 za historie...

*

Offline Copperfield2000

• **
  • 130
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 14, 2005, 22:54:38 »
Wszystko się zgadza. To już wiem, ale zawsze jeszcze zostają osoby, które zapchały IPaq File Store instalując tam Automapę :) - ten wątek jest dosyć częsty, nieprawda? A nóż mi się uda spotkać kogoś, kto ma bezużyteczny PDA z dobrym ekranem. A czas mnie nie nagli, bo chcę uruchomić ipaqa dla żony (sam mam sprawnego) - co prawda jeszcze nie wiem, co z nim zrobi, ale może przestanie się czepiać mojej obsesji na punkcie urządzeń mobilnych i czytania wiadomości z Redfisha w łóżku przed snem :).
DC

*

Offline Jamirq

• 640
    • http://www.jamirq.com
  • Sprzęt: bylo minelo
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 14, 2005, 23:27:31 »
No to sie zonie nie dziwie, ze nie popiera twojego zamilowania. Jezeli Ty wieczorem przed snem zamiat zona to Redfishem sie zajmujesz to juz chyba tylko pozostaje psychiatryk :P

*

Offline Copperfield2000

• **
  • 130
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 14, 2005, 23:32:52 »
Nie jest tak źle, jak sobie myślisz, skoro mam zostać ojcem za pewien czas :)
DC