po zmianie baterii dalej nic nie działa

• 3 Odpowiedzi
  • 542 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 17, 2006, 21:35:12 »
witam
jakiś czas temu szukalem pomocy na forum bo palm działał tylko na kablu - na baterii nawet się nie włączył. dodatkowo jak juz był na tym kablu to po wejściu w settings/ battery czy power - tam gdzie wszyscy mają pasek z pojemnością i dodatkowo 0% i 100% na końcach ja miałem tylko te cyferki. mądrzy ludzie poradzili - zmień baterię bo padła. tak też zrobiłem ale to nie rozwiązało problemu - objawy jak były tak są. co się mogło stać????? i co mogę z tym zrobić ????
pozdrawiam

dodatkowo
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 18, 2006, 07:36:52 »
dodatkowo powiem że  jak zainstalowałem programik do monitoringu baterii - batmon czy coś takiego - to po odpaleniu go wyskakiwała na pasku ikonka baterii ze znakiem zapytania.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 18, 2006, 07:55:49 »
a na jakim forum takie porady otrzymales? bo u nas masz 2 posty... ona ci sie wogole laduje? wyglada na jakis rodzaj uszkodzenia mechanicznego - moze prad ladujacy nie dochodzi do baterii, cos ze stykami? nawet nie wiemy jaki masz PDA...

rozwiazanie
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 18, 2006, 16:12:53 »
słuchajcie - może zorganizujemy konkurs na największego łosia :) tylko z drogimi nagrodami bo pewnie wygram :) otóż - na baterii na złaczu byla sobie foliowa naklejka zabezpieczająca - oczywiście jej nie zdjąłem :) i stąd problem.dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam