szukam serwisu pogwarancyjnego ipaq5555

• 3 Odpowiedzi
  • 522 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 26, 2005, 16:11:37 »
Padl mi dzisiaj 5555. po prostu nie daje sie wlaczyc, zresetowac itp itd. nie reaguje na nic, chyba sie nie laduje (dioda nie swieci). potrzebuje pewny i szybki serwis pogwarancyjny w warszawie. prosze Was o sprawdzone adresy.

*

Offline m2k

• *
  • 70
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 27, 2005, 11:48:31 »
Cytat: qwareq
Padl mi dzisiaj 5555. po prostu nie daje sie wlaczyc, zresetowac itp itd. nie reaguje na nic, chyba sie nie laduje (dioda nie swieci). potrzebuje pewny i szybki serwis pogwarancyjny w warszawie. prosze Was o sprawdzone adresy.

Podłącz go do ładowania. Na 99% padły Ci baterie i jak poczekasz cierpliwie to za jakieś 20 min po podłączeniu będzie ok...
Sprawdź i daj znać :)
Możliwości są tylko dwie: albo będzie dobrze albo będzie źle!

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 27, 2005, 20:36:55 »
Masz racje, ewidentnie padla bateria. Ladowalem go przez caly dzien i wieczorem nie dawal sie wlaczyc. Wiec moje nerwy puscily i cierpliwosc sie wyczerpala. Zaczalem szukac pomocy. Ale IPAQ dalej byl podlaczony do pradu przez cala noc. No i rano ku mej radosci i uldze, po soft-resecie wreszcie go wlaczylem. Czysty system jak po hard-resecie, ale z back-upu odzyskalem wszystkie dane. I znowu usmiech na mym obliczu :).

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 27, 2005, 20:42:19 »
ten sam problem miałem i wkurzyłem sie na ipaqa ,jednym słowem już go nie mam ,poszedł jak to się mówi do "żyda:)"