witam z rana szczesliwszy o wiele

..no wiec tak..tak jak mowie moja wiedza jest znikoma takze podstawa moja sa Wasze artykuly i posty ktore leza wydrukowane kolo biurka odpowiednio posegregowane co i jak

..dlategoz to wyczytalem ze wlasnie ze nic nie powinno sie w zasadzie robic takie plug&play

dlatego nic nie zmienialem a tym bardziej w samym programie active syn..jak mowie Pda byl kupiony na allegro i moze jeszcze byly jakies resztki dawnego uzytkownika..nie wiem..teraz w zasadzie wszytsko juz gra ...i tu Cie powinno zmartwic slowo w zasadzie

..poniewaz tan net chodzi mi ladnie..mam lekki problem z mailem tzn tak...ladnie wysyla mi maila z pda,,laczy sie i itp..na PC mam program pocztowy ktory pokazuje mi otrzymywana poczte i przeszukuje mi rozne moje konta.widze jak on odbiera poczte wyslana przeze mnie z PDA ( leci ladna koperta i procenty ) ..niestety po rzekomym przyjeciu poczty na program wyskakuje mi no massage

..wyglada to tak ze jakby gdzies te poczte wcielo na tym programie a wszytsko na pda i Pc wskazuje ze poczta zostala wyslana i odebrana tak wiec to chyba nie jest wina ustawien...no ale czego zatem ?...poprostu wyslanej poczty nima

..no nic jeszcze cos pomozdze co moze byc nie tak ale wszelka pomoc jak najbardziej ,ile widziana

..pozdro crew
[Dodano: 2005-02-23 10:32:18]
ok juz zrobione otrzymuje juz poczte natomiast nie moge przegladac poczty znajdujacej sie na Pc na moim pda ...czy to moze miec cos wspolnego z niemoznascia ustawienia inboxa..tzn moze spytam odrazu zeby nie otwierac odrebnego watku...orginalnie w Xp jest ekspress..zainstalowalem 2002 outlooka i nadal mi nie synchronizuje czy musze jeszcze odinstalowac tego ekspressa czy nie ma to znaczenia?..pozdro