- tak wiec jak komus wywali ze nie moze sie synchronizowac z activesync'iem to rada jest jedna - hard reset i resotre (lub jak ktos nie ma backupu to install again 
Nie tak, nie tak - ja miałem kiedyś problemy z synchronizacją polegające na nierozpoznawaniu mojego LOOX-a przez ActiveSync. Raz go widział jako Partnership, a raz jako Guest - w archiwach forum są moje posty na ten temat. W końcu okazało się, że jakaś nieudana wersja polskiej nakładki na system powodowała te problemy. Jak ją wywaliłem, to nagle wszystko wróciło do normy. Myślę, że przede wszystkim należy rozsądnie i rozważnie instalować różne aplikacje i często robić Backup, aby w przypadku natrafienia na jakieś problemy móc wrócić do ostatniej dobrej konfiguracji. Mój palmtop, którego mam od sierpnia 2002 przeżył może 4 hard resety, z czego jeden wynikał z apgrejdu firmware, a pozostałe z rozładowania baterii. Ani razu nie musiałem się "ratować" i robić twardego resetu w celu "naprawienia" PDA.
Wiem, że są też szkoły mówiące, że tydzień bez reinstalacji windowsów w blaszaku lub hard resetu palmtopa to tydzień stracony...